Invatam sa scriem corect

cu Dragos Bako …

Fiindca nu avea de ce sa se lege cu privire la persoana mea, eu nefiind un jurnalist candidat la senat cum era Calin ca sa beneficiez de privilegiul de a avea un editorial dedicat in Tribuna, Dragos Bako s-a legat de felul in care scriu, de greselile de redactare pe care le fac si m-a trimis inapoi in clasa I-a sa fac din nou caligrafie cu tovarasa invatatoare fiindca fontul pe care-l folosesc aici pe blog seamana a scris urat.

Din moment ce pe mine orice critica si acuza ma motiveaza m-am decis sa urmaresc atent articolele domnului Bako pentru a deprinde adevarata arta a scrierii corecte din punct de vedere lingvistic, gramatical si ortografic si nu din punct de vedere a ideeilor transmise pentru a schimba perceptia populatiei asupra infractorilor care cotizeaza la gazeta.

Astfel am dat azi peste urmatorul articol, scris ce-I drept coerent si la obiect, insa insotit de o gramada de “line breaks” cum li se spune in domeniu:

Invatam sa scriem corect

Invatam sa scriem corect

Acuma nu stiu daca de vina e softul cu licenta pe care-l folosesc domnii la tehnoredactare, ca tot vorbeam aici de piraterie, sau poate tastatura la fel de uzata ca autocarele de la Transmixt, insa ce stiu sigur e ca celor de la Tribuna chiar nu le pasa ce publica pe site, atat timp cat nu are legatura cu numele Carabulea.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
D5ragos

E o problema tehnica, stai linistit. in alta ordine de idei, ma amuza faptul ca dezvolti o adevarata obsesie pt un ziar si o persoana. Multumesc pt reclama. o zi buna.

Google translate da rateuri?:))

nu preA INTELEG DE CE AR FI NEVOIE DE UN SOFT DE TEHNOREDACTARE. aDICA NU E DESTUL DE RAPID TASTATUL CLASIC (AICI MA REFER LA FOLOSIREA TUTUROR DEGETELOR PE TASTATURA NU CA LA PRIMARIA sIBIU UNDE FUNCTIONARII AU NUMAI ARATATOARELE DISPONIBILE)