Din nou Dragos Bako

wlEmoticon-smile.png

Desi a comentat amatoriceste atacandu-l atat pe Calin cat si pe mine de pe acelasi IP, fapt pe care l-am dovedit aici: https://www.podulminciunilor.ro/presa/atitudine-jurnalistica.html domnul Dragos Bako continua sa dovedeasca faptul ca are grave probleme psihologice si sa ma atace din nou fiindca am indraznit sa-I asociez atacul furibund de pe Tribuna cu pura coincidenta a atacului lui Dan Tomozei si sub anonimatul pseudonimului “socrate” imi lasa un comentariu de cititor suparat Smile

In imbecilitatea lui uita ca a comentat cu acelasi IP 188.27.157.252 si la el pe Tribuna atat cu numele lui la adresa lui Calin cat si cu pseudonim la adresa mea si comenteaza si aici cu alt pseudonim atacandu-ma din nou:

dragos bako

Stimate domnule Bako, dupa cum le-am spus altora pe aici eu sunt capsunar, nu academician si nu pretind ca scriu mereu corect romaneste. Articolele mele sunt scrise fara diacritice deoarece limba utilizata pe calculatorul meu este engleza nu romana. Eu scriu pe un blog nu intr-o gazeta si nici n-am afirmat vreodata ca as fi miezul gramaticii si ortografiei limbii romane.

Articolele mele sunt scrise in graba fiindca mai mereu am altceva mai important de facut decat sa am grija sa nu musc din mana care ma hraneste cum faceti dumneavoastra si astfel ca orice om mai si gresesc fiindca “erare humanum est”.

Singurul dumneavoastra atac la adresa mea este felul in care scriu si micile greseli de exprimare, nu gramaticale, pe care le fac. Eu unul mi le-am recunoscut mereu si nu le-am negat niciodata si astfel demersul dumneavoastra nu este decat un atac plin de lasitate si impertinenta jurnalistica.

Daca tot sunteti academicianul de serviciu va rog corectati nu doar greselile gramaticale si ortografice ale colegilor dumneavoastra, dar si limbajul de utecist posesor de holding obtinut prin diverse infractiuni cu care scriu colegii dumneavoastra si mai ales cu care scrie si domnia voastra.

Intorcandu-ma la comentariul dumneavoastra, facand referire la prima propozitie, nu vreau decat sa va rog sa ma consiliati cum puteti mai bine in ale scrisului corect caci poate intr-o zi voi scrie si eu la Tribuna. Continuand cu propozitia a doua v-as ruga ca atunci cand folositi diacritice sa le folositi in intreg comentariul nu doar in primul cuvand din a doua propozitie.

N-am sa ma leg de complimentele pe care mi le-ati facut, sunt obisnuit cu ele, insa vreau sa va amintesc faptul ca “anonomat” nu exista in DEX si ca expresia “Esti demon de toata compasiunea, nefericitule!” face cat tot comentariul.

Trebuie sa recunosc faptul ca in comentariul dumneavoastra mi-ati oferit o adevarata lectie de gramatica, ortografie si exprimare. Ah, si apropo .china nu exista deocamdata ca TLD valid, iar socrate@soctate.china imi intareste convingerea ca ati merita un titlu de academician din moment ce acelasi cuvant il scrieti odata bine si a doua oara prost. O fi varsta, tastatura sau tastele apropiate de vina.