Sa ne umplem de penibil

Apropo de postarile anterioare, adica asta, asta si asta, scriu acest ultim articol pe aceasta tema, ca sa-i dovedesc echipei de la ULBS cat de penibil(i) sunt.

Apropo de o stire comentata de Roxi, un anonim care posteaza la comanda face urmatorul comentariu:

 

Sa ne umplem de penibil

Pentru care a primit drept raspuns din partea mea articolul acesta.

Acelasi comentator revine si isi motiveaza limbajul de turma ca raspuns la comentariul lui Calin

Sa ne umplem de penibil

Ei bine pana aici toate bune, intr-adevar as putea sa-mi fac mea culpa si sa recunosc ca am gresit tinand cont ca intr-adevar Calin a postat inaintea lui comentariul si i l-as fi aprobat daca nu ar fi folosit limbaj de “intelectual”

Sa ne umplem de penibil

Acuma probabil ca nu veti vedea nimic rau in lucrul asta, insa ca urmare la acest articol dansul revine sa clarifice situatia precum si comentariile dansului fiindca eu, in penibilitatea mea am inteles gresit

Sa ne umplem de penibil

Acuma sa luam putin faptele in ordine cronologica. N-am sa mai explic, am sa postez doua franturi, una din comentariul lui Calin si cealalta din comentariul prietenului meu anonim:

Calin: e de 105.000 euro limuzina cu tot cu tva ca pretul oferit de ulbs e 360.000 lei plus TVA. Dar sa nu uitam ca Turnul Sfatului are contract anual de publicitate cu ULBS. Sa vezi stirea si paginarea ei in ziarul unde scriu eu…. Editia de print va fi deliciu!

STK: Desi nu ai aprobat, sper ca ai inteles din comentariile mele ca postul la care ai facut initial screenshot nu iti era adresat tie ci lui calin blaga. Pe atunci eu credeam ca el se ocupa si de turnulsfatului (am aflat ulterior ca nu are legatura) si am vrut sa ii reprosez faptul ca nu e un adevarat jurnalist daca a sters postul despre limuzina de frica ca ar pune in pericol contractele de publicitate cu ulbs.

Acuma eu de aici inteleg ca ori ai raspuns din reflex draga domnule, ori ca incerci sa dregi busuiocul invocand fel si fel de scuze de fetite. Nu ma intereseaza identitatea ta, dupa cum spuneam doar am conditionat aprobarea comentariilor tale deoarece nu ai pic de curaj.

Oare o fi coincidenta ca si Zeno si el m-au facut “comunist”? Asta-mi trebuie daca nu tin cu partidul. In fine adevarul e ca sunt penibil(i)

Ah si apropo, Malin e numele din buletin. Stiu ca suna exotic la fel ca Zeno.

12
Lasă un răspuns

8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Presupun ca ati inceput sa va dati seama de erorile facute de au inceput sa apara si comentariile mele. V-ati gandit totusi ca poate faptul ca atat eu cat si Zeno si parca si altii au facut referire la comunism este prentru ca atitudinea dvs. cu aflat identitatile celor care comenteaza lucruri care nu va sunt pe plac, aduce aminte de practicile din acea perioada? Asta ca alternativa la suspiciunea dvs ca am fi aceeasi persoana. Cat despre numele din buletin, “Malin” tot nu va identifica in mod specific (nu ca pe mine m-ar interesa sa stiu cine sunteti). Ar… Read more »

Nu vad nimic penibil aici din partea echipei Centrului de Comunicatii,
din cate vad eu aici singura persoana penibila sunteti dumneavoastra. V-ati grabit sa aruncati cu fecale inainte sa va dumiriti cum stau lucrurile. Cat despre comunist si nazist… pai cam sunteti imi pare rau.
STL a inteles ce voiam sa spunem noi prin asta dumneavoastra ati inteles ce ati vrut sa intelegeti.

Deci sa recapitulez, toata asta imi aduce aminte de un schimb cu marele “Calin Blaga” care s-a terminat prin a-l prinde cu minciuna de acum 1-2 ani. Unde tot asa s-a desfasurat actiunea: 1. Presupuneri si acuze malitioase 2. Raspunsul meu (al nostru de fapt) 3. Paranoia si lipsa de justificare a presupuselor fapte 4. Raspunsul meu de incercare a clarificarii lucrurilor 5. Schimbat subiect si vorbit despre rector-ul ULBS si justificarea afirmatiilor anterioare cu chestii fara nici o legatura 6. Raspuns din partea mea cu atentionarea faptului ca nu exista nici o legatura intre afirmatii 7. Afirmatii mincinoase |… Read more »

Daca dvs. ati gasit identitatea omului care a postat va felicit, nu era o informatie pe care v-am fi dat-o noi.

Nu ati inteles ca nu despre asta era vorba, ci de atitudinea, preconceptiile si paranoia de care ati dat dovada.

Pentru cursuri de retelistica va sugerez: https://www.cisco.com/web/learning/netacad/index.html

Le facem si aici la ULBS.

calin blaga

@Zeno – tot asa ai ramas… fudul!

LEON

Nu mai poti sa zici nimic ca astia tre si prind….
hai mai bine sa trecem la alt capitol dragi meseni
Blaga stai asa in umbra si inca nu poti sa te desparti de BLOG; e faina schimbarea dar parca m am obisnuit cu fata dinainte de ….
bafta tuturor si nu va lasa ti, niciunii.

@Calin Blaga si matale tot mincinos. Deabea astept sa ne mai vedem la un eveniment monden sa te salut cum se cade :).

LEON

DL ZENO FACE INTERVAL CU BLAGA asta chiar ca i buna
sunt curios sa vad lupt si finalul …..sau o sa fie ceva abstract asa ca intre intelectuali , o sa va bateti in IDEI

PT ZENO;;;dta chiar nu ai vacanta?
te au prins si gata, pe viitor evita erorile
sa stii ca Malin e malin…….