Sa vorbim despre voi

Stiu ca pe multi dintre voi ii roade curiozitatea. Stiu ca va intrebati daca este cumva o cacealma de-a lui Calin.

Ei bine, nu este. PodulMinciunilor.ro s-a vandut. Suma, imprejurariile si orice alte informatii sunt confidentiale si ma privesc pe mine si pe Calin.

Sunt constient ca va intrebati cine sunt. Nu, nu sunt anonim, spre deosebire de voi, eu si Calin avem respect fata de sine si iesim din anonimat.

Despre mine n-am sa va dau prea multe detalii, cei pe care ii pupati in fund au suficiente cunostinte si suficienta influenta sa afle si ce am mancat la micul dejun probabil. Ma rog aparentele inseala de cele mai multe ori.

Calin v-a dat o locatie, eu am sa va dau un nume si atat, restul depinde de voi.

Malin ma numesc si incepand de azi sunt proprietarul acestui blog. Si cand spun acestui blog nu ma refer doar la denumire, design sau mai stiu eu ce, ci si proprietarul bazei de date si implicit al articolelor.

Stiu ca pe multi dintre voi decizia de a pastra acest blog ii supara. Si totusi, nu am decis sa pastrez acest blog, ci sa continui in acelasi registru liric.

Bineinteles ca v-ati fi asteptat sa-mi arunc CV-ul aici. Din pacate am scris aceasta postare ca sa vorbesc despre voi. Da voi, cititorii acestui blog. Din cate am observat de-a lungul timpului majoritatea sunteti anonomi, va ascundeti dupa pseudonime si aruncati cu noroi in oameni care va critica sustinatorii financiari de cele mai multe ori.

In primul rand vreau sa lamurim 1 singur lucru.

Majoritatea veniti aici si scrieti ce credeti de cuviinta sau ce vi se spune sa scrieti. Bineinteles ca fiind intr-o tara democratica avem dreptul sa aprobam sau nu comentariile. Si totusi Calin le-a aprobat mereu si asta fiindca:

Articolul 19 – Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

si voi, la fel ca si Calin, sau ca si mine aveti acest drept. Sa va exprimati liber.

Din pacate dreptul asta nu l-ati castigat voi, dreptul asta l-au castigat in urma cu aproape 22 de ani oameni ca mine sau precum Calin, Oameni care au avut coloana vertebrala sa iasa din anonimat si sa tina pumnul sus.

Si totusi, se pare ca a fost in zadar, fiindca voi, lasilor, aceeasi care ati stat atunci ascunsi in case, veniti aici si ridicati in slavi toate scursurile societatii.

Stiu ca prin faptul ca am plecat ma considerati las, probabil ca asa sunt, dar cel putin eu am avut demnitatea sa plec si curajul sa schimb ceva. Spre deosebire de copii vostrii, copii mei nu or sa fie nevoiti sa se zbata in mocirla societatii mediocre pe care au sustinut-o ani la randul parintii lor/.

Dar sa revenim la articol.ul 19. Probabil ca dupa aceasta postare va asteptati ca eu  sa nu mai tolerez comentariile voastre aici sau sa mentin un nivel extrem de strict de moderare

Nu intentionez asa ceva, ba dimpotriva am sa postez periodic un top al comentariilor voastre fiindca da aveti dreptul sa comentati..

Sunt constient ca in urma unor articole vor urma siroaie de amenintari, incercari de intimidare, santaje si alte chestii dinastea.

Fiindca sunt un om deschis  si fiindca accept orice provocare v-am pus la dispozitie o adresa de email: diverse@https://www.podulminciunilor.ro la care va rog sa trimiteti toate amenintarile, blestemele, informatiile compromitatoare sau mai stiu eu ce vreti voi sa trimiteti. Promit ca le voi citi pe fiecare in parte cu mare interes.