Lectii de pupat in fund #2

depepod.png

Azi ULBS si Turnul Sfatului. Vazand eu azi un comentariu in asteptare trag sa-l revizuiesc si sa-l aprob in caz ca merita atentia voastra, a cititorilor.

Ei bine, comentariul bineinteles anonim facea referile la postarea asta. Bineinteles ca autorul comentariului in prostia lui nu s-a uitat cine este autorul, si din reflex a aruncat cu noroi in Calin. Fiindca nu vreau sa-l aprob insa vreau sa-l vedeti am facut un screenshot.

de pe pod

In mod pur si simplu intamplator, comentariul face referire la un articol legat de viitoarea achizitie ULBS si este facut de un anonim al carui IP apartine ULBS

ip ulbs

Acuma stiim cu totii ca exista o gramada de mancatori de rahat trecuti pe statul de plata al tovarasului Oprean, dar whois-ul IP-ului arata cam multi si stau si ma intreb care dintre ei a venit pe aici sa manance rahat?

lista2 lista1

Lista contine urmatoarele nume: Valentin LUP, Zeno POPOVICI, Remus BRAD, Daniel GHISOIU, Eduard STOICA si Tudor TROFIN. Din moment ce acestia se ocupa de “Communication Center of “Lucian Blaga” University iar ceea ce a a facut comentatorul mai sus amintit se numese comunicare va rog sa va dati cu parerea asupra autorului.

ERATA: imi cer scuze pentru catalogarea pripita si le multumesc celor care au avut curajul sa raspunda si sa lamureasca situatia. De asemenea le multumesc fiindca raspunzand m-au ajutat sa gasesc adevaratul autor.

E drept, articolul original de pe Turnul Sfatului a fost sters, fiindca tentativa lor de a musca mana care-i hraneste a fost sanctionata si astfel pentru a face pe plac stapanului a trebuit sa dispara articolul. Dar, nu-i bai mare, nu plangem noi fara el fiindca surpriza, Google Cache nu uita:

cache2 cache1

Căutări: