Trebuie sa dati copy/paste

Pe cei care considera faptul ca Ponta a fost un erou national de talie mondiala ii identifici foarte usor pe Facebook pentru ca au obiceiul sa posteze la ei pe wall o poveste siropoasa despre viata si moarte pe care o incheie filozofic scriind: “Trebuie sa dati copy/paste, NU sa distribuiti”; cam asa precum in randurile de mai jos:

Trebuie sa dati copy/paste

Scrisori dinastea cretine circulau in urma cu vreo 20 de ani pe mail si se numeau scrisori in lant, iar amenintarea de la final spunea sa o trimiti la alti 20 de prieteni altfel n-o sa ti se mai scoale. Si cand te gandesti la faptul ca astfel de cretinitati faceau furori in randul celor cu IQ descrescator inainte ca spamul cu Viagra sa fie cool.

E de-a dreptul imbucurator sa vezi cum dupa trecerea vremurilor un lucru a ramas la fel de constant si consecvent si anume prostia…

5
Lasă un răspuns

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Prostia nu este o moda trecatoare, poate doar molipsitoare. In alta ordine de ideei, probabil tot din prostia mea genetica (am votat cu Ponta!) nu prea am inteles care e legatura dintre el si postarea aia. 😀 Ignorati’ma … atat ma duce mintea, aveti grija ca se ia! :))) P.S. A … era fina treaba de aia nu m’am prins din prima, eu si mai de la (din) tara. 😀 Da … aia care dau mesaje de astea nu sunt anti … din momentul in care folosesc un soi de sintagma cel putin la fel de cretina ca aia cu… Read more »

*edit: eu SUNT mai de la (din) tara

Nu, cred că te înșeli: prostia nu a rămas constantă, ci a crescut. Proștii sunt mai mulți pe metru pătrat, densitatea prostiei a crescut. Cu cât e unul mai prost, cu atât e ridicat în slăvi, promovat, etc.
Uneori e foarte greu să-ți dai seama care e prost cu adevărat și care se face (sunt și dintr-ăștia…).