Doua despre ciordeala cu Webstock & Wordcamp

Nu m-au pasionat niciodata sindrofiile de teapa Webstock sau Wordcamp pentru simplul fapt ca majoritatea celor care urca pe scena din postura de speakeri n-au legitimitatea morala sa faca lucrul asta.

Sunt un fel de preoti ortodocsi ai internetului a caror sutana ascunde faptul ca la origine sunt in fond niste sarlatani.

Editia de anul acesta aparent a avut scopul de a-i consacra pe doi dintre acestia:

  • La Wordcamp au trimis pe scena pe unul care incearca sa ne invate despre WordPress “inspirandu-se” intens de la altii de peste ocean si evident urmand principiul lui Ponta. Bravo ba! nu era atat de oropsita natia asta, a trebuit sa apari tu cu teza de doctorat ca sa inspiri negativ o generatie intreaga…
  • La Webstock a fost premiat un proiect realizat cu o tema nulled pentru ca A-listerii care si-au trecut numele pe el n-au avut $50 s-o cumpere (in pofida cifrelor cu care se lauda), insa continua sa se bata cu pumnul in piept ca vor sa schimbe ceva in tara asta de ciorditori.

Cu asta defilam, asta reprezentam. Internetul romanesc se rezuma intr-o foarte mare masura doar la spam si plagiat, metehne ce sunt de altfel ignorate, tolerate si chiar premiate de catre comunitate intr-o masura similara a felului in care aceeasi comunitate accepta, ignora si tolereaza nepotismele si coruptia din politica.

Doua despre ciordeala cu Webstock & Wordcamp

7
Lasă un răspuns

4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Ce să le ceri mă nene mă.. atât au putut, atât fac.. cu asta defilează.. 🙂

Cred ca ar trebui sa colectam toate opiniile impotriva Webstock si sa le facem cadou organizatorilor. Poate asa vor incepe in sfarsit sa realizeze ca daca se ascund dupa laude nu fac altceva decat sa bage gunoiul sub pres…pacat!
In articolul urmator veti regasi experienta noastra la Webstock…
Respect!
https://politicscam.ro/webstock-2016/

Eu ma bucur ca a reusit Mariciu sa castige ceva la Webstock. In rest, nu stiu, cred ca daca cunosti mai multi si te dai bine pe langa ei, desigur, peste noapte te vezi ca exemplele de mai sus. Cu defilare pe scena si cu premiere!

Ca orice lucru in Romania si asta este unul prost facut in care focul este doar la oalele unora. Cumva imi aduce aminte treaba asta si de SuperBlog la care am participat la prima editie cu 3 blog’uri, m’am numarat printre castigatori dupa munca aia titanica sa scrii zi de zi articole pe 3 bloguri ca de castigat la final sa castige o publicatie online de renume in spatele carora era o intreaga echipa atat de scriitori cat si testeri. Pai mai nene ma, cum dracu am fi putut noi concura singuri cu o intreaga echipa bine promovata?!?!?! M’am lamurit… Read more »