Doua despre ciordeala cu Webstock & Wordcamp

Country Lane in British Countryside

Nu m-au pasionat niciodata sindrofiile de teapa Webstock sau Wordcamp pentru simplul fapt ca majoritatea celor care urca pe scena din postura de speakeri n-au legitimitatea morala sa faca lucrul asta.

Sunt un fel de preoti ortodocsi ai internetului a caror sutana ascunde faptul ca la origine sunt in fond niste sarlatani.

Editia de anul acesta aparent a avut scopul de a-i consacra pe doi dintre acestia:

  • La Wordcamp au trimis pe scena pe unul care incearca sa ne invate despre WordPress „inspirandu-se” intens de la altii de peste ocean si evident urmand principiul lui Ponta. Bravo ba! nu era atat de oropsita natia asta, a trebuit sa apari tu cu teza de doctorat ca sa inspiri negativ o generatie intreaga…
  • La Webstock a fost premiat un proiect realizat cu o tema nulled pentru ca A-listerii care si-au trecut numele pe el n-au avut $50 s-o cumpere (in pofida cifrelor cu care se lauda), insa continua sa se bata cu pumnul in piept ca vor sa schimbe ceva in tara asta de ciorditori.

Cu asta defilam, asta reprezentam. Internetul romanesc se rezuma intr-o foarte mare masura doar la spam si plagiat, metehne ce sunt de altfel ignorate, tolerate si chiar premiate de catre comunitate intr-o masura similara a felului in care aceeasi comunitate accepta, ignora si tolereaza nepotismele si coruptia din politica.

Country Lane in British Countryside

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *