Streaming de manele

Azi am dat pe Shoutcast cu intentia de a mai asculta si un radio romanesc din cand in cand si de curiozitate am vrut sa vad cate radiouri de manele exista pe Shoutcast. Am dat peste 72, iar cei mai multi ascultatori per radio erau 230. Desigur, vorbim de ora 7 dimineata cand majoritatea manelarilor dorm:Streaming de manele

N-am ajuns sa ascult un radio romanesc pentru ca am dat peste ceva de oldies si am ramas la ala, insa ma gandeam ca desi ar exista cerere pe piata, nimeni nu face un sistem de streaming pentru manele. Eu unul daca as avea legaturile potrivite in lumea manelistilor m-as baga la o treaba dinasta din moment ce pana la urma Spotify si altii nu intra pe piata din Romania strict din cauza manelelor si lipsei de potential pentru muzica pe care Spotify o distribuie.

Dar daca cineva din tara ar face un Spotify al manelelor? Pai nu asculta orice taran manelele de pe smartfone cand merge la coasa? Nu face asa si in tren cand merge la lucru? Nu are orice amarat abonament cu mega de date? Ba mai mult se poate face un parteneriat cu ceva firma de telefonie mobila sa treaca abonamentul de streaming la pachet cu abonamentul de telefon.

Desigur, cateodata cand ma plictisesc mai si aberez. Dar totusi daca?…

6
Lasă un răspuns

2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Eu am renuntat la streaming. Dau play pe o melodie si… ma duce Youtube-ul… unde vrea

Eu tot pe Youtube ascult muzica, pentru ca mi-e tare comod asa. Faptul ca la noi in tara se asculta manele la greu se poate observa din atituinea, vestimentatia si vocabularul oamenilor pe care ii vedem pe strada/Facebook sau chiar la TV.
Trebuie sa recunoastem ca patura asta de “cocalari” a crescut semnificativ in ultimii ani….si parca tot se inmultesc in loc sa dispara!