In sfarsit o utilitate pentru Facebook

Hand pressing Like button

I-am gasit Facebookului o utilitate intr-un final, dupa intense tentative de a incerca sa inteleg la ce l-as putea folosi, pentru ca de socializare nu prea e bun si despre asta am tot scris.

Dupa ce am dat unfollow aproape tuturor celor care postau sau shareuiau numai mizerii feedul meu s-a eliberat suficient de mult incat sa primesc doar informatii care conteaza cu adevarat.

Ei bine daca tot a scazut volumul de postari, s-au intetit reclamele, pardon „recomandarile” Facebook, care de fapt tot reclame targetate prost sunt.

Hand pressing Like button and computer room
foto via GraphicStock

Si totusi i-am gasit o utilitate pana la urma, pentru ca datorita Facebookului am renuntat la feedreaderul greoi si oarecum inutil. Astfel, am dat like pe Facebook fiecarui blogger pe care-l consider relevant si astfel, am inlocuit poptamaseala, arseniebocceala si altele de genul cu postari relevante si de interes.

Desigur, am pastrat totusi o „prietena” in lista de follow care crede ca poate vindeca boli precum cancerul doar cu apa si lamaie si care traieste cu o paranoia de nedescris. De ce am facut asta? Pai sincer sa fiu ma cam fascineaza prostia si naivitatea atat timp cat le servesc in doze mici. Daca i-as urmari pe toti cei din lista cu mizerile la care dau share probabil c-as ajunge la spital din cauza unei supradoze de continut cretin.