Sibieni, haideti la mars!

mars

Sanofi-aventis, in parteneriat cu Societatea Romana de Dibet, Nutritie si Boli Metabolice, organizeaza pe 26 mai evenimentul „Castigi si daruiesti sanatate – Marsul sibienilor pentru sibieni”, dedicat combaterii diabetului zaharat prin promovarea unui stil de viata sanatos. Iar pentru fiecare participant la mars, sanofi-aventis doneaza suma de 10 RON catre Compartimentul de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. In Sibiu, peste 15.000 persoane sufera de diabet, dintre care 32 sunt copii.

Marsul incepe joi la ora 18.30, in parcul din fata Hotelului Continental Forum (parcul din apropierea Teatrului National „Radu Stanca”). Asteptam cat mai multi sibieni pentru 30 de minute de mers pe jos in ritm alert. Iar 30 de minute de miscare pe zi reduc cu 40% riscul de diabet de tip 2 (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii).

Sanofi-aventis doreste sa transforme marsul de combatere a diabetului intr-un eveniment cu traditie pentru romani. Anul trecut, compania a organizat marsul „Castigi si daruiesti sanatate” in Cluj Napoca, eveniment in urma caruia, datorita entuziasmului cu care clujenii au raspuns invitatiei, compania a donat 10.000 RON.

Foto: 4 mit