Suparat sunt Doamne, suparat!

Cei care sperati sa gasiti in aceasta postare versurile melodiei ,,Suparat sunt Doamne”, suparat, ati gresit adresa. Asa ca pa! Pentru restul curiosi de ce sunt suparat: din motive profesionale. Doua subiecte mari de ancheta jurnalistica mi-au picat in ultimele 7 zile. Unul a picat pentru ca oamenilor li s-a facut frica de un anumit mahar local director de institutie publica… si nu au mai vrut sa isi sustina declaratiile. Oricum in cazul asta caut alte dovezi si marturii si nu ma las pana nu il expun pe mogulul sibian ajuns bogatan din bani publici.

Al doilea caz m-a infuriat insa la culme. Pai bine domniilor-surse cand vorbim de o chestie si spunem ca facem articol la ziar trebuie sa va spun de o mie de ori ca ziarele au nevoie de EXCLUSIVITATE?! Asa mai bine dati un comunicat de presa pentru tot poporul! Macar sa stie toti. Altfel eu lucrez degeaba si ma trezesc cu acelasi material publicat la alt ziar. Si nu e corect. Asta e o reala problema la Sibiu. Te duci la o institutie, ceri o informatie sa faci un anume articol. Eu lucrand la saptamanal, pana apare editia, ma trezesc ca subiectul a fost vandut de PR-ul sau directorul de la insitutia publica la alt ziarist de la cotidian sau online. Pai nu se face!!!! Si apoi se mai mira astia de la STAT cand ii ard cu cate un articol!

Căutări:

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
Doina

Ce patisi? Poti sa detaliezi? (eventual si cu niste linkuri sau titluri la articolele in cauza). Si da-ne de inteles mai subtil care e numele mogulului sau ce invarteli face, ca ne dam noi seama.

STOIAN KAROL IOAN

bine ca nu scrii la un ziar o data pe luna ca ai simti ca inseaman sa fi decalat in timp si spatiu de aceasta societate , atit de bizara. INTERACTIVITATE DE AIA TRE SA TI FACI TIMP SA SCRI PE BLOG;;;.CA TE VOR DEPASI MULTI , CA SI ACTUALITATE PS de nu scrii nimic de penibila TAXA DE MEDIU ; DIN RESPECT PT A TA MASINA sau nu doresti sa deranjezi pe cineva; Sau nu este o chestie care te intereseaza…. esti agresiv si pui punctul pe I , dar tre sa fi mai prezent, chiar daca majoritatea te… Read more »

Ultimul Ceas

Calin, asteptam sa le prezentam si in Ultimul Ceas sau pe GoFm. Cunoastem problema si ar fi fost de bun augur si in aceasta perioada sa iasa materialul. Continua !!!

Ai dreptate in totalitate, nu mi se pare normal ca dupa ce vorbesti cu un om si stabiliesti sa apara un articol sa te duci dupa sa dai si altuia. Fac treaba asta pentru ca se gandesc doar la ei si nu ii intereseaza de altcineva.