Raluca revine la Razvan?

Emisiunea de la Antena 1 Sibiu „Raluca si Razvan” este considerata de unii cea mai audiata emisiune de divertisment locala. Asta si pentru ca nu prea e concurenta in domeniu. Putini stiu ca cea care a dat jumatate din numele emisiunii, Raluca, nu este cea din studio.

De fapt prima care a aparut in emisiune era Raluca, care se pare a avut alaturi de Razvan ideea emisiunii. Dar absolventa de jurnalistica nu a facut fata stresului din tv si a fost schimbata. Nicolle, actuala Raluca, este a treia co-prezentatoare a emisiunii.

Raluca originala a marcat studioul si odata cu asta numele co-prezentatoarelor emisiunii. Nu de alta, dar costa sa schimbi bannerul si brandul emisiunii, odata cu fiecare Raluca, Nicolle sau Chivuta!

Gurile barfitoare ale targului spun ca Razvan si Raluca (foto) au fost foarte apropiati cand au creat emisiunea. Acum ambii sunt casatoriti si au vieti separate, dar de curand pot fi vazuti adesea impreuna in oras. Oare sa fie asta un semn ca Raluca se intoarce la emisiune? Asta ar explica de ce Nicolle s-a apucat sa scrie editoriale la Pulsul Sibian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *