Tribuna da un Duster… false false false

Cam asa suna reclama online Tribuna… cica dau un Duster… dar ia vedeti in poza ce apare pe site la articolul cu pricina: ,,Normal 0 21 false false false”. Asta spune totul!

Captura mare de pe siteul Tribuna:
Tribuna da un Duster... false false false

6
Lasă un răspuns

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
Radu

Tu esti dus cu pluta. O aparut chestia aia cateva minute ieri si hopa si tu repede inca un articol pe blog. Esti obsedat baiatule. Pune mana si apuca-te de un job serios ca daca ma uit si pe site-ul vostru sibiu100 mi se face scarba. Esti penibil serios.

Andreea M.

un comentariu aparut pe siteul Tribuna de la un cititor la postarea cu Duster-ul:

“Mai dar sa ne mintiti in halul acesta cu taloanele nu se poate !! Am fost ieri dimineata la ora 7.15 sa cumpar Tribuna si erau fara taloane atit la chioscul de la dioda cit si la chioscul de la intersectia Lomonosov Calea dumbravii.VA BATETI JOC DE CITITORI CU ACESTE ANUNTURI.”

L-am pus aici, ca ei il vor sterge!

chisi

vad adminule ca Tu stergi sau nu publici comentarii si apoi te dai lovit pe aici. Cel “mai grav” erste cu tine. esti asa de obsedat de tribuna incat ii copiezi rubricile, le pui alt titlu si apoi zici ca-s ale tale. Plus magaria de pe facebook, care, nu-i asa, te-a luat pe dinainte si uite, ai reactii. Sh—t happens…

marius

oarecum “te ajuta” ca in ziar gasesti talonul… oricum tip romanesc cu reclamele care induc lumea in eroare