Încotro?

Aştept de ceva timp să postez aceste gânduri. Cum aţi văzut nu mai am timp să mă ocup de blogul Podul Minciunilor suficient de mult ca pe vremuri. Viaţa are alte priorităţi pentru mine în această perioadă. În 2009 când am vândut blogul unui englez, a fost doar pentru acoperire juridică. Blogul mi-a fost returnat intact. Oricum aveam drept să scriu sau să fac orice pe el (mai puţin să îl şterg). Dar acum a venit vremea, când eu, unic proprietar pe domeniu şi conţinut trebuie să decid ce voi face în continuare.

De data asta opţiunile mele sunt acestea (am făcut şi sondaj să vă puteţi exprima):

1. Să şterg blogul – avantaj toţi cei criticaţi aici – linkurile vor dispărea de pe net şi indexările Google care dau bătăi de cap unora vor fi inutile

2. Să vând blogul – asta mi-ar aduce un profit (orice peste 0 lei este profit!), iar noul proprietar va face orice vrea cu blogul. De vânzare ar fi domeniul şi conţinutul, nu hostingul.

3. Să las blogul aşa cum este… poate îl năpădesc buruienile, indexările rămân şi poate cândva mă reapuc de scris mai serios.

Astea sunt opţiunile mele! Ce credeţi?

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
marius

mai bine lasa-l asa cum este…

cat vrei pe blog :)?

Eu zic asa, daca nu mai ai timp de el, lasa-l. Nu-l da, nu-l sterge, lasa-l, in timp lucrurile se vor schimba si o sa ai timp de el, o sa ai daca nu, macar ceva sa recitesti, ceva al tau. Sper ca asta e singurul motiv, lipsa de timp, si nu vreo amenintare,doua, trei.

STOPS

Ce faci? Aluneci ? Vezi să nu cazi … sub pod!Că blogul rămâne … nu-i o minciună!!