Referendumul ăsta e o chestie bună

Contrar părieriștilor, atât celor din bula mea cât și a celor din bula cealaltă referndumul ăsta e o chestie chiar bună.

Fie vorba între noi, în afară de un grup fix de dezaxați nimeni nu e în extaz datorită referendumului pentru (re)definirea noțiunii de familie.

De ce spun că referendumul ăsta e o chestie bună?

Ei bine un astfel de non-subiect pentru mulți or să scoată la iveală caracterul infect al bunilor creștini și mai ales al celor care-i îndrumă.

Adeseori auzeam sau citeam diverse lamentări pe tema sărmanilor români simpli de la țară și cum n-au ei nicio vină că sunt proști și se lasă manipulați de politicieni.

Ei bine, referendumul ăsta e ceva distinct. Nu e politic, chiar dacă unii vor să-l transforme într-o chestie politică și să-și facă reclama pe seama lui.

Referendumul e o problemă socială și ca orice altă problemă socială, confruntarea asta o să scoată la iveală faptul că ăia săraci nu sunt săraci pentru că sunt proști și sunt manipulați ci că sunt săraci pentru că înainte de toate sunt ticăloși.

Ori, ticăloșii se mai lasă manipulați și din interes.

E suficient să vezi confruntarea de pe online zilele astea ca să-ți dai seama ce scursuri umane și mai ales ce discurs fascist promovează ortodoxia și în linii mari toți cei care o consideră ca fiind o religie legitimă.

P.S. Când o să am timp am să vă povestesc cum o parte din idioții din poza de mai jos, dedicați unei secte oarecare, și-au bătut copiii acolo în public și apoi au vorbit cu un oarecare dumnezeu despre căt de buni și corecți sunt ei, în comparație cu restul plebei care n-are prieteni imaginari și nici nu-și bate copiii…