Răfuieli între retardați

Screenshot-2020-10-16-at-21.08.48

Probabil c-ați auzit deja faptul că pe undeva prin Franța un retardat a decapitat alt retardat pentru niște caricaturi and shit.

N-am să intru în detalii pe subiect fiindcă e irelevant.

Idioții se omoară între ei pentru lucruri irelevante zi de zi, iar știrilea alea de la ora 5 fix din asta trăiesc.

Anyhow.

Ideea e simplă, dar prost înțeleasă și prost interpretată de indivizi care se pot identifica din punct de vedere politic drept queer gen Mîndruță.

Dacă nu știți ce e queer vă explic pe scurt.

Queer e o chestie ce are de-a face cu sexul și cu ăia care nu se identifică nici cu hetero nici cu homo ci sunt undeva acolo între.

Uneori le place s-o dea, alteori s-o ia…

Revenind la idioții ăia doi.

Ăștia care sunt queer din punct de vedere politic zic faptul că profesorul ăla (creștin sau ateu) a făcut uz de libertatea lui de exprimare atunci când a făcut mișto, sau mai bine zis s-a pișat cu jet pe credința ăluia de i-a tăiat capul pe stradă, iar ăla e de fapt un barbar bolnav psihic.

Mă rog, treaba asta cu barbarul e exploatată în două feluri.

Stânga zice că ăla e beteag și nu toți arabii sunt betegi în timp ce drepta zice că toți arabii sunt betegi așa că oricare dintre ei ar putea să ia capul cuiva care se pișă pe religia lor.

Numai că adevărul e undeva la mijloc fiindcă în definitiv și stânga și dreapta exploatează la maxim contextul ăsta din punct de vedere politic.

Și-am să vă explic că sigur n-ați înțeles cum e de fapt.

În primul rând e musai să plecăm de la premiza că fiecare religie are betegii ei, dispuși să facă orice în numele religiei doar ca să dovedească faptul că religia lor e aia dreaptă.

Ăștia cu crucea au masacrat, torturat și denigrat timp de secole alte religii și continuă s-o facă.

Ăilalți cu semiluna, floarea de lotus sau mai știu eu ce pula mea de simboluri au fac fix la fel și încearcă să răspundă în aceeași măsură.

În al doilea rând e musai să considerăm faptul că profesorul ăla nu era ateu.

Unui ateu i se rupe pula de hristoși și alahi.

Doar un creștin extremist s-ar obosi să facă mișto de musulmanii extremiști.

Apoi, treaba cu libertatea de exprimare e un cuțit cu două tăișuri.

Dacă te apuci și oprești un străin pe stradă ca să-i spui că mă-sa-i curvă șansele să-ți umple botul de sânge sunt de 50%.

Și libertatea asta de exprimare trebuie exercitată cu un anume grad de responsabilitate pentru că în definitiv atunci când te exprimi liber pe teme delicate există două părți negative:

  • Îți faci dușmani gratis
  • Îți asumi potențiale consecințe

Mergând pe raționamentul stângiștilor aș putea spune că în contextul dat nu vorbim decât de doi retardați care și-au exercitat libertatea de exprimare.

Fiecare în felul lui.

Astea fiind zise, toate treburile astea nu sunt decât niște răfuieli între retardați.

Un profesor responsabil se ducea la școală să predea materie nu să facă mișto de credința ălora care sunt majoritari în multe cartiere de prin Franța, dar când ești un mic extremist creștin te apuci să faci căcaturi dinastea și apoi lumea se miră că un alt retardat ți-a retezat capul…