E plină lumea asta de betegi

Audi face o reclamă cu o copilă care mănâncă liniștită o banană în fața unei mașini și sar repede puriștii conservatori ca să ceară înterzicerea reclamei pe motive că sugerează perversități.

Acuma, adevărul e că doar o minte perversă vede perversități în aproape orice aspect al vieții cotidiene și din punctul meu de vedere vorbim clar de un autodenunț.

Tot comportamentul ăsta denotă faptul că majoritatea puriștilor ăstora sunt betegi.

E ca la popi, condamnă vehement homosexualitatea sau pedofilia și cu fiecare ocazie ori se fut în cur ori abuză de copii nevinovați pe metoda ciocanului lui Pomohaci.

Pe lângă ăștia mai sunt mulți alții care trebuie să desconsidere grupuri sau categorii specifice cu orice ocazie, gen indivizii care dau share la treaba asta:

În opinia lor orice fată de liceu e din start curvă și va ajunge prostituată într-o vitrină din cartierul roșu din Amsterdam.

Atât îi duce mintea și atât fac.

Ciudat e că vorbim fix de oamenii care-s toată ziua cu usereul pe mufă.

Cu LGBTIQWERT (cică sunt 453 de genuri acum, nu are alfabetul litere câte genuri sunt) și stigmatizarea la care sunt supuși săracii de către societate, cu golanii afro-americani care aparent sunt oprimați, dar profită de anarhia generată de către puriști ca să jefuiască în grup vreun magazin capitalist, cu nefututele care urăsc prin toți porii bărbații șamd.

Când le reproșezi ăstora că e de porc să dai share la așa ceva ți-o bagă pe aia cu gluma pentru că ei au voie să facă glume de autobază, dar tu dacă faci vreo glumă sau vreo aluzie măcar la vreunul dintre ăia pe care-i apără ei ești imediat catalogat homofob, misogin, xenofob, rasist, fascist sau mai știu eu ce căcat.

Uite de asta sunt nașpa stângiștii, pentru că ei aplică mereu dublul standard, iar treaba asta dovedește, dacă mai era nevoie, că sunt cam betegi săracii.