Păi ce ne facem cumetre?

FeTaF-LXEAAUaDv

Pe Twitter e plin de oameni simpatici.

Oameni care trăiesc în mica lor bulă și care nu consideră că se normalizează extremismul, fie el de stânga sau de dreapta.

Cel mult pot să fie de acord că extremismul de dreapta are potențial periculos în timp ce ăla de stânga pur și simplu nu există. Propaganda rusească și fanatismul rusesc ce sunt oare?

Și mai interesant e faptul că irosesc miliarde de biți pentru a dezbate și a argumenta favorabil declarațiile oferite de o anume Irene Montero, ministră (știu vă zgârie pe creier, dar așa dorește să i se spună) în guvernul spaniol.

Toți, absolut toți care o apără sunt fani Zelensky și vor ca Ucraina să câștige cu orice preț războiul ăsta.

Ăsta evident nu-i neapărat un lucru rău pentru că și eu vreau ca Ucraina să câștige.

Numai că Irene Montero și partidul său nu-și doresc treaba asta ci vor ca Putin să câștige pentru că întreaga fundație a partidului ăstuia e bazată pe doctrina comunistă și finanțată fie de oamenii lui Putin fie de dictaturile narco-comuniste din America de Sud.

Și n-o spun eu, o spun atitudinea lor de zi cu zi.

Ba mai mult, fix aceiași indivizi simpatici de pe Twitter luptă, zic ei, împotriva propagandei și dezinformării rusești deși la baza acestor dezinformări stau fix oamenii pe care-i apără spunând că poate s-a interpretat greșit, poate a fost scos din context, poate n-a vrut să spună treaba asta, poate s-a viciat traducerea pentru că extremismul nu e ceva mainstream.