O idee pe scurt despre Elon Musk

E1eNkdkWEAAfekf

Am văzut de-a lungul timpului o grămadă de comentarii împotriva lui Elon Musk, în special de la fanii doctrinelor de stânga.

Acuma să nu credeți că la dreapta sunt oameni mai breji că și de pe acolo au scuipat unii venin pe seama lui Elon Musk.

Probabil cea mai cretină concepție pe subiect e aia ce ține de sursa de bani din tinerețe a lui Elon Musk.

Practic tatăl lui Elon Musk e un businessman de succes și ăsta e un argument în contra lui Elon Musk pentru că, conform puritanilor asta nu-l face un self-made man.

Băi nene, 99% din odraslele oamenilor cu bani sunt efectiv niște ratați care fără mami și tati sunt nimic și nu pot să facă nimic.

În România 99% dintre copiii ălora cu bani sun beizadele și apar doar prin Can-Can decât nu prin Forbes sau Reuters.

În definitiv e irelevant de unde a avut banii sau cine l-a susținut de-a lungul timpului ci ce a făcut omul ăla cu banii ăia și cu susținerea pe care a primit-o dea lungul timpului.

Putea să ia banii de la tati și să investească în imobiliare nu să facă PayPal. Sau putea să ia banii din vânzarea PayPal și să investească în imobiliare, că tot o recomandă peste tot experții ca fiind o investiție sigură nu să investească în Tesla, SpaceX sau Boring Company printre altele.

Simplul fapt că n-a făcut ceea ce fac toate oile îl fac să fie diferit față de toți ceilalți, indiferent de unde i-au venit primii bani sau cine a fost tatăl, bunicul sau străbunicul său.

Dacă reușește să se ridice unul sărac ai cărui părinți furau ca să-i dea să mănânce toată lumea îl compătimește, dar dacă se ridică unul dintr-o familie mai spălată e neapărat un paria.