Magyari Alpar de la Tubman Co SRL e spammer

Am primit un email in urma cu vreo cateva luni de la o firma ce se intituleaza Compact SRL si care trimitea urmatorul spam de pe adresa 16.compact@gmail.com avand reply to catre magyari.alpar@tubman.ro:

Magyari Alpar de la Tubman Co SRL e spammer  Prin spamul pe care mi l-a trimis Magyari Alpar incerca sa ma convinga sa cumpar de la el o baza de date si sa fac la randul meu spam. Aparent o baza de date cu tot cu programul de facut spam costa 250 de lei si pe deasupra mai si primesti factura si chitanta.

Am intrat pe siteul tubman.ro si am aflat ca Magyari Alpar ofera mai multe servicii precum tipografie, imobiliare si consultanta IT. Nu stiu in care dintre ele se incadreaza spamul, dar stiu ca pe site are un link spre un “cod de conduita” pe care facand spam si vanzand liste de spam nu-l respecta nici pe departe. E frumos cum scrie el acolo de legi cand incalca flagrant legea facand spam cu un serviciu pentru cei care vor sa faca spam.

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Am o adresă de gmail și am plin de astfel de spam. Prețul pentru baza de date nu e mare și pun botul multe persoane care nu au habar cu internetul. Numele e fals cu siguranță. Iar email-ul e foarte frumos, colorat și textele sunt scrise de un începător în online.