Intre timp in Spania

Majoritatea filialelor bancare din Spania au la intrare un fel de camera in care se afla unul sau mai multe bancomate si abia dupa camera respectiva exista ghiseele si birourile bancare. Camera in cauza e deschisa publicului 24/7 si e preferata unui bancomat integrat pe fatada datorita faptului ca e mai usoara supravegherea si prevenirea de acte vandalice sau de montarea de „pisicute”.

Numai ca in marile orase astfel de camere servesc drept adapost pentru vagabonzi si e foarte comun sa te duci sa scoti bani de la bancomat pe seara, noaptea sau in zile de sarbatoare si sa gasesti vreun vagabond dormind pe o fasie de carton in imediata vecinatate a bancomatului.

Desigur, faptul ca dorm acolo nu-i chiar asa de grav precum e faptul ca adeseori isi fac nevoile sau fac pe ei in aceeasi incapere si chiar daca au plecat acolo lasa in urma lor un miros insuportabil.

Tin minte ca in 2010, mirosul insuportabil si mizeria lasata in urma au fost primele lucruri pe care le-am remarcat in Barcelona, atunci cand am intrat in banca sa scot de pe card banii ramasi necheltuiti.

Numai ca incaperile pentru bancomate din Spania nu servesc doar drept adapost pentru vagabonzi, deoarece sunt si locatia perfecta a unor intamplari precum cea de mai jos:

One of these days…

Si de ce nu locatia romantica ideala pentru o partida de sex:

https://www.youtube.com/watch?v=ipEAM_qze2E