Imi plac vlogurile, dar pe mut

Atunci cand lucrez imi place s-o fac fie cu muzica buna in casti, fie in liniste totala pentru ca orice alt sunet e stresant.

Tocmai de aceea, o mare parte a timpului o petrec lucrand cu castile pe urechi, mai ales ca ultimele pe care le-am cumparat au capacitatea sa elimine zgomotele exterioare.

Revenind la vlogging, situatia e cam similara pentru ca o mare parte dintre vloggeri la fel ca si mare parte dintre bloggeri de altfel aleg sa incerce sa se imbogateasca fara sa investeasca nimic si atunci ai parte adeseori de clipuri filmate cu un webcam sau telefon cu camera slaba si cu o sonorizare la fel de proasta. Ba mai mult, foarte putini sunt capabili sa elimine de pe fundal zgomotele si sa editeze clipul intr-un mod profesionist si la o calitate buna. Asa ca desi cunosc o sumedenie de vloggeri si desi vad in feedul de Facebook o tona de linkuri video de la ei am ales sa ignor tot ce tine de vlogging si sa raman la blogurile scrise.

Si daca problema calitatii clipurilor am abordat-o in randurile de mai sus e musai sa mentionam si problema seriozitatii acestor oameni, ma rog unora dintre ei care dupa cum spunea Radu n-au fost in stare sa organizeze un eveniment cum trebuie si apoi cand a fost vorba sa-si asume esecul lui au cautat vinovati in randul participantilor.

Despre calitatea subiectelor abordate nu ma pronunt pentru ca daca nu-i ascult nu stiu ce ofera mai exact.

Imi plac vlogurile, dar pe mut

 

7
Lasă un răspuns

3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

E ok, dar nu prea cu vlogurile de la noi. Am crezut ca am eu o problema, ca lucrez in domeniu conex si sunt mai pretentios.
Dar… e departe de ce ar trebui sa fie la noi. Tocmai de aia am tot bagat si eu cateva articole, la un moment dat.

Să nu mă prostesc aiurea, am și eu vreo 3-4 vloguri prin feed pe youtube. Însă eu sunt selectiv în așa măsură încât verific mai întâi despre ce spicuiește omu. Dar cu siguranță nu dau subscribe la orice tembel. Trecând peste acest aspect, dacă cineva vrea să-și facă vlog, trebuie de la început să-și cumpere niște aparate, fie ele și în rate, dar să pară cât de cât profi, altfel e de nașpa, și în loc de subscriberi adună dislike-uri 🙂

Casey e suficient 🙂