Imi plac vlogurile, dar pe mut

Atunci cand lucrez imi place s-o fac fie cu muzica buna in casti, fie in liniste totala pentru ca orice alt sunet e stresant.

Tocmai de aceea, o mare parte a timpului o petrec lucrand cu castile pe urechi, mai ales ca ultimele pe care le-am cumparat au capacitatea sa elimine zgomotele exterioare.

Revenind la vlogging, situatia e cam similara pentru ca o mare parte dintre vloggeri la fel ca si mare parte dintre bloggeri de altfel aleg sa incerce sa se imbogateasca fara sa investeasca nimic si atunci ai parte adeseori de clipuri filmate cu un webcam sau telefon cu camera slaba si cu o sonorizare la fel de proasta. Ba mai mult, foarte putini sunt capabili sa elimine de pe fundal zgomotele si sa editeze clipul intr-un mod profesionist si la o calitate buna. Asa ca desi cunosc o sumedenie de vloggeri si desi vad in feedul de Facebook o tona de linkuri video de la ei am ales sa ignor tot ce tine de vlogging si sa raman la blogurile scrise.

Si daca problema calitatii clipurilor am abordat-o in randurile de mai sus e musai sa mentionam si problema seriozitatii acestor oameni, ma rog unora dintre ei care dupa cum spunea Radu n-au fost in stare sa organizeze un eveniment cum trebuie si apoi cand a fost vorba sa-si asume esecul lui au cautat vinovati in randul participantilor.

Despre calitatea subiectelor abordate nu ma pronunt pentru ca daca nu-i ascult nu stiu ce ofera mai exact.

1674512