Gazduire pentru politicieni

Am obiceiul sa ma uit din cand in cand pe ofertele firmelor de hosting si mai ales pe ofertele acelor firme mici despre care nu stie mai nimeni nimic. Nu ma intrebati de ce fac lucrul asta pentru ca-i mult de explicat, insa are de-a face cu munca mea de zi cu zi.

De foarte multe ori dau peste siteuri ale unor firme de hosting ce inca mai vand pe bani grei 100 MB spatiu de stocare si ma minunez ca pot exista astfel de cazuri.

In alte situatii dau peste firme de hosting cu un design ce facea furori pe vremea monitoarelor CRT de 14″ si care suportau o rezolutie maxima de 640/480 pixeli si ma intreb cat de scump poate sa fie un design nou, modern care sa si inspire incredere si nu unul care sa aduca a site abandonat de cel putin 10 de ani cum e cel al roTLD.Screen Shot 2016-02-04 at 14.34.00

Azi insa am dat peste prima firma de hosting ce are un pachet de gazduire creat si configurat special pentru politicieni:

Screen Shot 2016-03-06 at 08.50.28

Si nu e vorba de orice politicieni, ci cei ai anului 2016. Lasand gluma deoparte, aparent planul pentru politicieni e gratuit si nu difera cu nimic fata de planul de baza care in traducere libera inseamna zero virgula nimic. Si cum tot vine campania pe la noi ma gandesc sa dau cuiva o ideea de a intra pe piata cu un plan de hosting si intretinere special pentru politicieni, ca doritori sunt multi si specialisti putini…