Enemy of the state

Sau mai bine zis, tu ti tu tu tu tu. 🙂

Tarziu in noapte, dupa postarea anterioara un “prieten” mi-a lasat pe messenger urmatorul mesaj:

Tu chiar crezi ce scrii pe blogul ala?

Sau scrii asa doar pentru trafic?

Ghinionul a facut ca, la ora postarii mesajului dormeam si n-am apucat sa-i raspund. Am s-o fac acum, public, fiindca stiu sigur ca mai sunt vreo cativa nedumeriti ca si el de altfel.

In primul rand vreau sa lamuresc de la bun inceput ca acest blog nu este nici pe departe comercial, nu are o nisa binedefinita si nici nu aduce castiguri. Da, am si AdSense, si da din septembrie 2008 si pana acum am strans de pe acest blog putin peste 40 de euro din AdSense. Singurul castig real pe care mi l-a adus a fost o carte cadou si 50 lei de la banipepost.com. Desi exista o gramada de servicii romanesti de PPC am ramas doar la AdSense si la propriile reclame, fiindca nu am nici un interes sa fac afacere din blog.

In al doilea rand vreau sa mentionez de la bun inceput ca spre deosebire de “a-listeri”, eu nu mananc cacat in 3 din cele 5 articole scrise pentru un banner de la cine stie ce sexshop.

Astfel, legat de articolele de aici, care supara destul de tare cele 5 milioane de romani ciuruiti de Basescu in 2009, fiindca da, nu pe noi ne-a ciuruit acum, ci pe voi, fraierii care l-au votat. Noi, astia comunisti ramanem cu comunismul nostru, fiindca traim suficient de bine.

Inca de la prima zi de mandat a piticului din fruntea guvernului, m-am declarat anti presedinte si anti guvern, fiindca echipa guvernamentala era, si este in continuare formata din contrabandisti presarati pe alocuri cu incompetenti. Si astfel, atat timp cat inca mai am dreptul la libera exprimare garantat prin constitutie, am voie sa aberez atat aici cat si pe strada oricat fara sa-mi fie teama de ceva sau cineva.

Si apropo de realitate si de reactia “tovarasului”, am gasit azi un articol care explica intr-un singur paragraf situatia actuala:

"In Romania nu este normal sa iti critici tara. Cineva care tine la tara in care traieste si vede ca lucrurile nu merg cum trebuie, e obligat, e de datoria lui sa spuna ce nu e in ordine. Restul mentalitatilor sunt ramase din dictatura. Orice om care gandeste altfel, in Romania e perceput ca dusman. Nu adversar, ci dusman!", a spus Herta Muller.

via ziare.com