BLAGA: serbare de pomină la Beijing

Jurnalistul Călin Blaga a împlinit ieri 33 de ani. Deşi se pare că a fost felicitat de cele mai importante personalităţi ale Sibiului, acesta a încercat să se ferească de ochii colegilor săi de breaslă dar şi de oamenii în jurul cărora se învârte.(gen Iohannis, Carabulea, Vonica, Sabo, etc.)
Ieri în jurul orelor 20 a fost văzut în compania unor cetăţeni străini la restaurantul Beijing, unde se pare că au rămas până la orele 24. La ieşirea din restaurant lucrurile au luat o mare întorsătură deoarece „doi dintre străini ţipau unul la celălalt şi spuneau ceva despre vanzarea unei locuinţe ” a declarat unul din angajaţii localului. ” Au venit şapte şi au plecat rând pe rând până au rămas doar 3, Blaga, un domn ceva mai înalt şi blond, şi un tânăr de aproximativ 30 de ani. La ieşire, Blaga vorbea la telefon si gesticula, iar când a terminat discuţia a strâns mâna unuia dintre ceilalţi doi şi s-a urcat în maşină demarând în trombă”.
Patronul localului se pare că a fost deranjat el şi invitatii săi, de tonul discuţiilor purtate la masa vecină fiind nevoit să intervină în câteva rânduri pentru a calma spiritele.
O să încercăm să aflăm care a fost subiectul discuţiilor…………..