BLAGA: serbare de pomină la Beijing

Jurnalistul Călin Blaga a împlinit ieri 33 de ani. Deşi se pare că a fost felicitat de cele mai importante personalităţi ale Sibiului, acesta a încercat să se ferească de ochii colegilor săi de breaslă dar şi de oamenii în jurul cărora se învârte.(gen Iohannis, Carabulea, Vonica, Sabo, etc.)
Ieri în jurul orelor 20 a fost văzut în compania unor cetăţeni străini la restaurantul Beijing, unde se pare că au rămas până la orele 24. La ieşirea din restaurant lucrurile au luat o mare întorsătură deoarece “doi dintre străini ţipau unul la celălalt şi spuneau ceva despre vanzarea unei locuinţe ” a declarat unul din angajaţii localului. ” Au venit şapte şi au plecat rând pe rând până au rămas doar 3, Blaga, un domn ceva mai înalt şi blond, şi un tânăr de aproximativ 30 de ani. La ieşire, Blaga vorbea la telefon si gesticula, iar când a terminat discuţia a strâns mâna unuia dintre ceilalţi doi şi s-a urcat în maşină demarând în trombă”.
Patronul localului se pare că a fost deranjat el şi invitatii săi, de tonul discuţiilor purtate la masa vecină fiind nevoit să intervină în câteva rânduri pentru a calma spiritele.
O să încercăm să aflăm care a fost subiectul discuţiilor…………..

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted
gig(olo)el

Neinteresant!Oricum, multi ani traiasca Blaga! E un domn!

licurici

Cine e Sabo asta fratilor?

CRETZU

Mare scula de bascula Blaga asta!

mos ene

cine-i Blaga? Si cine e pacaliciul care a scris timpenia asta ?

limba

Mosu ia nu mai citi mataluta bloguri si treci la schimbat pampersul!

Sebi

Cu jaful ala de Dacie vrei sa zici ca a demarat in tromba?

dreamwind55

Stand prin cartier, am auzit ceva sirene de politie. O fi avand vreo legatura?

terente

Sebi, cred ca u inca nu stii cat de smecheri sunt unii. Si care Sebi esti u mai? Ai de grijă ca Blaga te găseşte şi nu e de bine…….

terente

#
#
dreamwind55 Sa nu mai stai sera prin cartier ca nu e bine! PĂRERE!