Iesim in oras

Din cand in cand m-am gandit sa va recomand aici in Mazemania un loc unde puteti iesi in Sibiu. Un loc unde am iesit eu si mi-a placut. Normal nu e o garantie ca va va fi pe plac si voua, dar …. cine stie?

Azi va recomand doua locuri: un bar si un restaurant.
Barul este destul de nou si se numeste Bohemian Flow. Este situat in Piata Mica din Sibiu sub Hostel (in zona unde era Cafe del Sol si unde mai este Muzeul Farmaciei). Atmosfera este placuta si daca mergi in timpul zilei ai un loc linistit unde nu te deranjeaza nimeni. Seara, pe week-end e destul de plin dupa ora 21. Dar se mai gasesc locuri. Preturile sunt ok si spatiu suficient. Exista si o mica scena numai buna pentru mini recitaluri pe viitor. Fotografiile expuse sunt interesante. Cateva imagini aveti mai jos. M-au dat gata ca au vin la pahar destuld e ieftin si bun si muzica….. Janis Joplin. la minusuri le pun cele doua plasme, de care se puteau lipsi, dar asa e la romani….

Restaurantul descoperit de mine este unul deschis de cateva luni, de care am auzit, dar abia azi l-am incercat: Restaurantul Beijing. Situat in Centrul Istoric din Sibiu, mai jos de restaurantul Masa Romanilor, e un local cu specific chinezesc, pe placul meu! Am testat si am ramas impresionat de faptul ca preturile sunt cele mai mici dintre restaurantele chinezesti, mancarea e foarte multa si calitatea e super! Credeti-ma sunt expert la mancare chinezeasca! Merita toti banii. Puteti manca suficient cu 8,5 pana in 13 lei. Bauturile sunt ieftine de asemenea. Atmosfera e ok cu muzica chinezeasca moderna si decoratiuni pe masura. Se simte aerul de local de familie. Fara fite, fara pretentii, dar unde te simti bine. Mai au un avantaj: servesc si la pachet ce ramane in farfurie. In plus fac si livrari la domiciliu. De mult cautam un restaurant chinezesc la Sibiu unde sa mananci bine si ieftin. L-am gasit!