Da cu parlamentarii puterii ce aveti?

1891782

Aseara dupa ce m-am intors din excursie si m-am odihnit putin am dat o raita pe Facebook ca sa vad ce s-a mai intamplat in lumea larga.

Si ce sa vezi? Surpriza mare de tot caci toti erau recalcitrati de faptul ca s-a dus Iohannis sa vorbeasca in Parlament si toti parlamentarii puterii l-au sfidat si au parasit sala de plen.

Pai mai oameni buni, parlamentarii fac ceea ce stiu ei mai bine si anume sa fuga de responsabilitati.

Nu stiu de ce inca ne mai mira atitudinea aroganta a multor parlamentari cand deunazi o parte din parlamentarii respectivi se jeleau, milogeau si miruiau prin sala de plen ca sa scape de judecata si evident de parnaie ascunzandu-se sub fusta imunitatii parlamentare.

Oamenii astia sunt zmei doar atat timp cat au certitudinea ca imunitatea o sa-i scape de orice, insa daca le pui imunitatea in pericol vor deveni de indata niste mielusei inocenti.

Tocmai din acest motiv, oamenii astia trebuie dispretuiti indiferent de context si indiferent de partidul din care fac parte, mai ales fiindca ei n-au ajuns acolo nominal ci pe niste liste ale partidului, iar de cele mai multe ori omul a votat partidul si discursul nu numele de pe lista.