Draga Stolo, pardon Lenuta!

1680272

M-am uitat oarecum amuzat la felul in care diverse gazete, bloggeri, postaci politici, gazetari si oameni de rand abordeaza comportamentul lui Basescu in ceea ce priveste condamnarea Lenutei Udrea si tertipurile prin care aceasta poate sa fie salvata de la parnaie.

Exista, inca de la prima aparitiei pe scena politica a Lenutei Udrea un zvon ce vizeaza presupusa legatura sentimentala a acesteia cu Traian Basescu, zvon ce n-a fost niciodata confirmat de vreun indiciu concret.

Zvonul asta, pornit de la apropierea suspecta dintre familiile Udrea/Cocos si Basescu, a fost lansat de catre un adversar politic, nu neaparat din PSD ci poate chiar din propriul partid (aripa Stolojan care a fost constransa ca sa cedeze candidatura de presedinte in 2004). 

Fostului presedinte i-a folosit din plin impactul unui astfel de zvon fiindca existenta lui a atras atentia atata timp de la ceea ce se intampla cu adevarat si uite ca inca reuseste sa disimuleze si sa deformeze realitatea.

Azi Elena Udrea ce e in definitiv doar un pion pe tabla de sah a smenurilor din fostul PDL a fost aproape anihilata de catre justitia libera libera din Romania, insa anihilarea ei ii expune indubitabil pe ceilalti pioni vulnerabilizandu-l astfel pe rege.

Mergand in continuare pe ideea ca intre Traian Basescu si Elena Udrea a avut loc doar o relatie sentimentala si nimic mai mult, foarte multi gresesc si evita sa priveasca lucrurile per ansamblu si sa inteleaga faptul ca disperarea pe care o afiseaza Traian Basescu in ceea ce priveste condamnarea Elenei Udrea n-are nimic de-a face cu futaiul ci mai degraba cu expunerea de care poate sa aiba parte Traian Basescu daca Elena Udrea vorbeste.

Ori in definitiv asta e si motivul pentru care Maria Basescu n-are nimic de zis, fiindca ea stie care e adevarata relatie dintre Traian Basescu si Elena Udrea si mai ales ce risca familia Basescu daca Elena Udrea ciripeste.

Doar ca vorba aia: multi vad, putini pricep!