Ieri am facut greva

DCIM113GOPRO

Spuneam inca de saptamana trecuta ca intentionez sa ma solidarizez cu greva generala anuntata de comunitatea LEADERS.

N-aveam mari asteptari de la mediul privat din Romania fiindca e plin pe acolo de patroni lacomi care se gandesc doar la strategii de castig pe termen scurt si de altfel e plin de patroni lacomi afiliati pe la vreun partid politic care castiga pe banda rulanta contracte cu statul si astfel n-au cum sa fie impotriva actualului guvern si mai ales impotriva dezincriminarii partiale a abuzului in serviciu.

Am scris un articol pentru ca am vrut sa-i indem si pe alti bloggeri sa se solidarizeze fara sa am vreo asteptare in acest sens pentru ca de altfel foarte multi dintre ei scriu si se implica politic doar intr-un anumit context, iar altii sunt pur si simplu propagandisti.

Dar in definitiv m-am tinut de cuvant si am facut greva afisand pe toate siteurile in limba romana pe care le am imaginea asta si am plecat la plimbare.

Ma rog n-am plecat la plimbare oricum ci intr-o excursie pentru a ma detasa de internet si politica. Am mers cu masina cat mai aproape de locul in care voiam sa ajung si apoi am luat-o pe jos vreo 2 km. pe un drum de tara si alt km. prin padure pana am dat de plaja.

Excursia m-a ajutat sa-mi incarc bateriile, psihic vorbind, chiar daca fizic a fost obositoare pentru ca deh! nu e chiar asa usor sa mergi pe teren accidentat cu un rucsac de vreo 14kg. in spate, mai ales la intoarcere cand e de urcat.

Totusi nu puteam sa plec de acolo fara sa incerc sa transmit inca un mesaj de solidaritate cu oamenii care au iesit in strada sa protesteze impotriva unor ticalosi. Cu ajutorul „zmeului” cam asta a iesit:


P.S. Niciodata, niciun vot democratic n-a reprezentat un cec in alb dat vreunui partid si oricine sustine legitimitatea guvernului si masurile pe care acesta a vrut sa le ia invocand votul din decembrie 2016 e la fel de duplicitar ca si cei pe care-i sustine.