Si! podemos !

Are cea mai mare rata a somajului din UE, cea mai riscanta datorie publica la ora actuala, iar la inceputul crizei era tara care suferea cel mai mult dupa bula imobiliara.

Are si ea coruptii ei, are saracie si o gramada de imigranti al caror scop primar in aceasta tara este crima organizata.

Are parte de previziuni apocaliptice din partea multor ingineri economici, gen Soros si Roubini al caror scop este doar specula bursiera.

Si totusi Spania inca tine coada sus fiindca da, aici se poate:

 

Zeci de fosti inalti responsabili spanioli au renuntat la indemnizatiile pentru functie pe care continuau sa le primeasca si dupa incetarea activitatii, ceea ce reprezinta o economie de peste 4,7 milioane de euro pentru stat, a anuntat sambata guvernul, informeaza AFP.

Dintr-un total de 85 de persoane care aveau dreptul la indemnizatii economice, numai 21 dintre ei au decis sa le primeasca in continuare, potrivit unui comunicat al Ministerului de Finante. Acesti fosti functionari au apartinut, in mare parte, fostei administratii socialiste conduse de Jose Luis Rodriguez Zapatero.
Deja din timpul fostului guvern Zapatero, membrii executivului spaniol au renuntat la indemnizatiile pentru functie, ce corespundeau la 80% din doi ani de solda.

sursa