E nevoie si de o greva pe online

1933958

Pentru marti se pregateste o greva generala in mediul privat, nu stiu exact cati or sa se afilieze, insa sper c-o sa fie suficienti incat sa-i determine si pe ceilalti sau sa aiba un impact suficient de mare dupa cum preconizam pe aici.

Doar ca greva asta generala e degeaba daca noi, online-ul nu ne mobilizam si nu ne implicam facand si noi o greva pe online.

Ar trebui ca marti fiecare blog, site de stiri sau site care militeaza pentru abrogarea OUG sa nu afiseze nimic altceva decat un mesaj de protest fie pe durata intregii zile fie macar partial.

De asemenea ar trebui ca fiecare dintre noi, astia activi in online sa ne schimbam pozele de profil sau cover cu acelasi mesaj de protest, asta daca vrem cu adevarat sa schimbam ceva. Inainte de toate e musai sa ne schimbam pe noi.

Or sa existe pierderi pe online datorita publicitatii, sunt constient de lucrul asta, vor exista pierderi si pe offline, dar ar cam trebui sa ni le asumam daca vrem sa facem un lucru bun la fel cum ne-am asumat proteste pentru toate cacaturile americane gen ACTA si SOPA.

Aveti mai jos imaginea pe care o s-o pun pe siteurile proprii si sunteti liberi s-o preluati/folositi dupa bunul plac. P.S. Imaginea e de pe Pixabay:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *