Cum apare un cadavru cum se urcă toți pe el

Probabil c-ați observat că nu mă mai prea pasionează treburile din România, mai ales partea ce ține de politică.

Evit pe cât de mult posibil contactul cu subiectele alea pentru că am înțeles cât de irelevante și nesemnificative sunt.

Totuși, mai apare din când în când câte unul care se viralizează și crează un fel de hype în jurul lui.

Mă rezum să-l dezbat succint cu vecina și cam atât. Ea încă mai e angrenată și contrariată de ce mișcă prin România.

Deh! are mai mult timp liber.

Dar divaghez și nu vreau decât să enunț o constantare și cam atât.

A apărut filmul ăla cu Colectiv și cam toți au știut mai bine ce și cum și mai ales cine sunt vinovații.

Dacă te uiți la reacții îți dai seama că de îndată ce apare un cadavru toți se cațără pe el ca niște viermi pregătiți să-l devoreze.

Apoi a fost povestea aia cu tovarășa Pandele care a dat share la ceva irelevant publicat pe Facebook de o Olivie și cum s-au inmflamat spiritele cum cineva a sesizat momentul și a încercat să valorifice la maxim treaba asta, iar toți idioții din bulă au zis chapeau!

Mă amuză cum toți apreciază și ridică în slăvi Europa FM pentru că a decis că nu mai face publicitate și dă banii înapoi pentru că sponsorul (probabil cel mai bun dintre ei conform unor savanți) a dat share la ceva considerat imoral de bulă, dar niciunul nu-și pune întrebarea de ce a luat bani până acum Europa FM de la sponsorul respectiv deși existau de mult dovezi că există o problemă gravă de imoralitate acolo.

Răspunsul e simplu.

Banii sunt buni și relația e frumoasă până apare alt sponsor cu bani mai multi.

Nu e o chestie de moralitate ci de prostituție.

Știm că toți sunt corupți, că PSD-ul e nașpa, că mor oameni pentru că noi trăim din bani ce ar trebui să fie cheltuiți pentru siguranța oamenilor, dar nu refuzăm banii și nu denunțăm public problema asta de moralitate până nu apare un cadavru pe care să-l parazitam.

și o poză fără legătură cu subiectul, via FlickR