Când corectitudinea politică pute

lenin-155794

Timp de mai bine de două decenii toți adepții politicilor de stânga ne-au pus pumnul în gură cu corectitudinea politică.

Nu puteai să spui că un căcat pute fără să te catalogheze vreunul din ășta căcatăfob, sau mai rău, fascist.

Domne’ căcatul nu pute ci are doar o mireasmă diferită și e cel mai probabil neînțeles, iar dacă ție nu-ți place e musai să-l miroși pentru că așa au decis apostolii corectitudinii politice.

Practic libertatea de exprimare era doar a lor.

Aveau dreptul să fie ofensați și să te acuze fără să-ți permită în vreun fel dreptul la opinie.

Tu n-aveai de ales decât să taci și să te supui.

Cum zicea unul în urmă cu ceva vreme apropo de discursul feminazi:

Fiecare bărbat e vinovat din naștere, până se dovedește că e de fapt femeie.

Bun, revenind la corectitudine politică.

Timp de două decenii tot ce au văzut ăștia de stânga a avut de-a face cu fascsimul, iar dreapta politică și adepții ei erau automat fasciști și implicit vinovați de diverse crime.

Au ignorat cu nonșalanță milioanele de morți petrecute sub Stalin și că nazismul n-avea nicio legătură cu politica de dreapta pentru că doctrina nazistă a pornit de la conceptul de Nationalsozialismus ce înseamnă socialism național.

Adică tot doctrină de stânga.

Desigur, comuniștii care au venit la putere cam în toată Europa după al doilea război mondial și după ce au căzut guvernele cu adevărat fasciste s-au grăbit să ascundă gunoiul sub preș falsificând puțin istoria și făcândui pe naziști (extremă stânga) să pară fasciști (extremă dreapta).

Și au avut o grămadă de politicieni complici pentru că aici pe continent feudalismul nu a luat sfărșit niciodată ci doar s-a transformat în ultimele trei secole.

Numai că, la fel cum ulciorul nu merge de multe ori la apă și lumea mai iartă, dar nu uită, încet și sigur au ajuns pe la Parlamentul European niște oameni care au început să bată obrazul în acest sens.

Până la urmă e de porc să te bați cu pumnul în piept în timp ce negi de atâtea decenii genocidul comunist.

Așa că luna trecută, UE a decis să recunoască și să legisleze împotriva crimelor comunismului, după ce cu 10 ani în urmă, când erau alții care trăgeau sforile pe acolo, au refuzat să facă lucrul ăsta.

Evident, toți ‘ntelectualii de stânga au sărit ofensați după aroganța asta fiindcă acum, corectitudinea politică le cam pute.