Comunicat de presa: Forta Civica

Am primit pe email un comunicat de presa din partea partidului Forta Civica pe care-l publicam chiar daca nu facem presa:

Echipa PNL Sibiu încalcă regulile
campaniei electorale

SIBIU, 13 mai 2014, comunicat de presă

Partidul Forța Civică Sibiu constată, cu neplăcere, că echipa de campanie a PNL Sibiu încalcă regulile afișării pe panourile electorale.
În aproape toate locatțile stabilite de Primăria Sibiu afișele cu imaginea primarului Klaus Johannis și însemnele PNL au fost lipite peste afișele celorlalte partide.

Partidul Forța Civică va depune o sesizare la Biroul Electoral Judetean și la Poliția Comunitară pentru a se lua măsurile legale.

Pentru noi este surprinzator faptul ca astfel de incidente sunt provocate tocmai de catre echipele de campanie ale primarului Klaus Johannis. Speram ca acesta sa ia masuri pentru ca perioada de campanie electorala ramasa pana la alegeri sa se desfasoare in conditii civilizate”, a declarat Diana Pavelescu, președintele Forța Civică Sibiu și candidatul aflat pe locul doi pe lista partidului la alegerile europarlamentare din 25 mai (caseta 11 din buletinele de vot).

Puteți găsi imaginea la dimensiune mai mare pe Facebook:
click aici
Biroul de presă
Forța Civică Sibiu