Baronii tot baroni si sclavii tot sclavi

Am spus-o de cateva ori si am s-o repet din nou. Singura vulnerabilitate a lui Klaus Iohannis sunt oamenii din spatele lui. Astfel “desteptii” de la ACL Sibiu s-au trezit sa faca o serie de pliante prin care sa le faca “reclama” primarilor lor.

Si uite asa, pe harta sibiului, au pus doar localitatile unde exista primari membrii ACL si au incercat sa sugereze ca rezultatul bun al lui Klaus Iohannis li se datoreaza, omitandu-i pe toti cei care nu sunt membrii ACL, chiar daca procentele erau poate mai bune sau la fel de bune.

10813527_990822874277900_1957696127_o

Asa ca, daca duminica va pierde Klaus Iohannis alegerile sa stiti ca nu le-a pierdut datorita faptului ca n-a convins, ci ca a fost sabotat din interior de incompetenti insetati de putere si influenta care folosesc orice ocazie ca sa-si faca imagine pe spatele altora.

Evident sunt sigur ca se vor gasi cativa “fani infocati” ai ACL, oameni de conjunctura care vor gasi o alta explicatie pentru care pe pliant apar numele primarilor respectivi si pentru care lipsesc exact localitatile unde nu exista primari din ACL.

Cel mai trist din toata povestea e ca “noaptea cutitelor lungi” are loc tocmai in judetul Sibiu, unde Iohannis nu trebuia sa fie folosit in mod grosolan ca obiect de campanie electorala a smenarilor din ACL.