Doua din Republica Bisericeasca Romania

basescu-rade-intre-preoti1Inca de mic am fost crescut atat de catre parinti cat si de catre bunici intr-un climat crestin. Am avut norocul sa oscilez intre doua fete ale religiei, pe cat de asemanatoare pe atat de diferite una de alta. Bunicii mei erau greco-catolici in timp ce parintii erau ortodocsi. Osciland intre cele doua biserici, am avut sansa sa imi dau seama cat de diferite sunt “doctrinele” spirituale intre cele doua si cat de invechite, absurde, stricte si perverse sunt cele ortodoxe comparativ cu cele catolice.

Mai tarziu, aveam sa invat la scoala despre inchizitie si aveam sa inteleg faptul ca ceea ce se intampla in Romania nu e de fapt o mostenire a modelului inchizitiei, in care biserica ortodoxa se considera peste toti si toate si incearca sa detina nu doar puterea absoluta asupra resurselor ci si sa manipuleze intr-un mod grosolan in functie de interese.

Aveti mai jos doua clipuri video ce arata cat de josnica este implicarea bisericii ortodoxe si a preotilor in campania electorala, si cat de grosolan e felul in care se tavaleste dreptul la a avea o alta religie fata de majoritate, folosindu-se acest aspect impotriva unui candidat anume ca argument politic.

Votati dragi romani dupa cum va dicteaza popii, fiindca pana la urma nu-i asa “nu e bine sa faci ce face popa, ci sa faci ce zice popa” si pe urma n-aveti decat sa va plangeti ca va mor copii in spitale, ca n-au parintii vostri bani sa-si ia medicamente din pensia pe care o primesc sau ca va impovareaza statul cu taxe. Sa stiti ca statul nu face astfel de sacrificii intamplator, ci fiindca pe langa coruptii si smenarii din parlament mai are bani de dat si smenarilor care conduc biserica ortodoxa, care de secole s-a modelat dupa fiecare regim politic in parte doar pentru a subjuga populatia si a obtine luxul de care aveau nevoie.

Au trecut 25 de ani de la revolutie si se pare ca ati uitat cum va calcau securistii noaptea tarziu fiindca preotii ortodocsi faceau note informative pe baza spovedaniei voaste.

Aveti mai jos doua clipuri video, primul filmat intr-o biserica din diaspora, iar al doilea un reportaj din tara de pe urma carora trageti singuri concluzia: