Blogul lunii

Am constatat in decursul timpului ca blogosfera sibiana sufera. Duce lipsa de respect, apropo de teapa trasa de tovarasa Corina Georgescu, duce lipsa de notorietate si din pacate si de continut de calitate.

Tocmai de aceea, pentru a ridica putin nivelul global al blogosferei sibiene propun un concurs lunar. Astfel in fiecare luna vom alege 5 bloguri din cele inscrise in concurs si vom face un sondaj. Alegerea celor 5 bloguri se va face in prima saptamana a fiecarei luni, urmand ca sondajul sa ruleze timp de doua saptamani.

Blogul ales castigator in fiecare luna va primi un banner in sidebar pana la stabilirea unui nou castigator si va avea ocazia sa posteze aici cel putin o postare despre Sibiu. Cand vorbesc despre blogosfera sibiana ma refer la judet in ansamblu si astfel invitatia este deschisa pentru toti bloggerii din judetul Sibiu, ba mai mult este valabila si pentru cei care sunt din Sibiu, dar au emigrat prin alte zone.

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii? Ei bine toti care vor sa se inscrie trebuie sa scrie o postare despre acest concurs si sa ne trimita fie pe mail: diverse(@)podulminciunilor.ro fie sa posteze un comentariu catre postarea scrisa aici si sa dea de asemenea un link cu postarea pe twitter sau facebook, cei care folosesc asa ceva bineinteles.

E posibil ca pana la inceputul concursului pe 1 august sa gasim vreun sponsor si sa oferim si premii. Deocamdata asteptam idei de sponsori pe adresa redactiei.

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
LEON

BRAVO BUTE
oare nu l putem ruga pe Dl Bute sa se lupte cu coruptita si nonvalorile din Roamnica
SINCER
ONORAT CA NE REPREZINTI DUPA TOATE MIZERIILE DIN ACEASTA TARA
FELICITARI SI SA STII CA TU AI FOST TERIBIL DE BUN SI NU ….
SANATATE SI CONTINUA SA NE FACI MINDRII
RESPECT

dreamwind55

No, de parca ar fi prima data. Prinsibiulmeu s-a tinut, bloggerii fura multumiti, asta conteaza.
In ceea ce ma priveste pesonal, am cam renuntat la blogareala. Sunt unii care se mai alina cu faptul ca publica in fiecare zi. Prefer mai putin dar cu cap. In cele din urma, tot un fel de exhibitionism e.

LEON

sper ca nu mai scrieti doar pt ca ,poate, va nascut stia si nu ma aveti timp deocamdata

pe curind