Blogul lunii

votat1

Am constatat in decursul timpului ca blogosfera sibiana sufera. Duce lipsa de respect, apropo de teapa trasa de tovarasa Corina Georgescu, duce lipsa de notorietate si din pacate si de continut de calitate.

Tocmai de aceea, pentru a ridica putin nivelul global al blogosferei sibiene propun un concurs lunar. Astfel in fiecare luna vom alege 5 bloguri din cele inscrise in concurs si vom face un sondaj. Alegerea celor 5 bloguri se va face in prima saptamana a fiecarei luni, urmand ca sondajul sa ruleze timp de doua saptamani.

Blogul ales castigator in fiecare luna va primi un banner in sidebar pana la stabilirea unui nou castigator si va avea ocazia sa posteze aici cel putin o postare despre Sibiu. Cand vorbesc despre blogosfera sibiana ma refer la judet in ansamblu si astfel invitatia este deschisa pentru toti bloggerii din judetul Sibiu, ba mai mult este valabila si pentru cei care sunt din Sibiu, dar au emigrat prin alte zone.

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii? Ei bine toti care vor sa se inscrie trebuie sa scrie o postare despre acest concurs si sa ne trimita fie pe mail: diverse(@)https://www.podulminciunilor.ro fie sa posteze un comentariu catre postarea scrisa aici si sa dea de asemenea un link cu postarea pe twitter sau facebook, cei care folosesc asa ceva bineinteles.

E posibil ca pana la inceputul concursului pe 1 august sa gasim vreun sponsor si sa oferim si premii. Deocamdata asteptam idei de sponsori pe adresa redactiei.