Alti destepti, alta prostie

Screen Shot 2014-11-14 at 19.39.12

Se pare ca la Sibiu cei de la PDL + PNL se intrec in a face gafe peste gafe in defavoarea lui Iohannis. Astfel de dimineata a inceput sa circule un video realizat in Sibiu ce reprezinta un mesaj de sustinere al tinerilor sibieni pentru Iohannis.

Pana aici nimic suspect, insa video-ul respectiv a inceput sa fie promovat si sa fie asumat de o firma ce-si zice Xpose Media, si ce e condusa de niste oameni fara prea multa coloana vertebrala, oameni ce pana de curand, la alegerile din 2012 se ocupau de imaginea unor pesedisti de prin Avrig, iar cand s-au vazut fortati de imprejurari au trecut in barca cealalta a PDL-ului, chiar daca neoficial.

Tin minte cum, pe vremea cand preluam PodulMinciunilor.ro de la Calin, unul din cei de la Xpose Media, care imi era „prieten” mi-a cerut sa sterg toate postarile ce-l aveau ca subiect pe fostul rector ULBS Constantin Oprean pe motivul ca „are o sparla” cu el si postarile de aici de pe site ii strica planurile de a-i face lui Constantin Oprean o imagine cat mai curata. Sunt tare curios ce „sparla” mai are zilele astea cu desteptii aia de la ACL Sibiu incat ajunge sa-i strice lui Iohannis campania cu tenative dinastea jalnice de a-si aroga niste merite.

Poate daca video-ul respectiv aparea lansat de un anonim, fara sa-si asume vreo firma sau vreo persoana responsabilitatea directa pentru el, credibilitatea in randul celor care cunosc cateceva despre jocurile de culise din Sibiu era foarte mare. Asa, in schimb nu face decat sa-l puna pe Iohannis din nou intr-un con de umbra, cel putin in ochii celor care cunosc jocurile de culise si interesele.

Va las mai jos cu o captura de ecran in caz ca o sa dispara subit ca alte postari realizate de aceleasi persoane, captura din care puteti vedea si cine-si aroga meritele. Dincolo de asta, nu va mai obositi sa vizualizati video-ul, fiindca cei de la MediaPro Music l-au blocat deja din cauza faptului ca realizatorii au folosit metoda de copy/paste a lui Ponta si au pus o melodie cu drepturi de autor fara sa ceara voie nimanui.

Dar ce sa-i faci, asa-i in tenis… Daca nu as sti care-i treaba cu cei ce l-au facut as spune ca la cum a fost realizat si anuntat, apoi blocat a fost doar o tentativa de manipulare pesedista. Nu-i asa, e o amatorie media pedelista. Pacat de tinerii care, benevol au participat pentru ca unii sa-si faca reclama gratis pe spatele lor.

Screen Shot 2014-11-14 at 19.39.12