Cine va fi primarul Sibiului in 2010?

Daca Geoana este ales a promis ca il numeste prim-ministru pe Iohannis. Daca acesta rezista mai mult de 3 luni normal ar fi sa isi dea demisia din functia de primar. Ceea ce nu va face, asa cum a anuntat, decat dupa 6 luni, pentru ca spera la o dispensa speciala, cam ilegala spun eu. Dar presupunand ca ramane premier mai mult timp… in 2010 vom fi chemati la urne sa alegem un nou primar pentru Sibiu. Voi cine credeti ca va fi acela? Eu pariez pe Astrid Fodor, actual viceprimar, sustinut FDGR si de primarul Iohannis. Voi pe cine pariati?

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

ce zici de Pinter? secretar de stat din partea germanilor, profesor universitar….

Transira

Astrid Fodor, evident.

Imi pun o intrebare: sasii sunt mai multi decat romanii in Sibiu? Intreb, pt. a vedea daca exista vreo posibilitate ca sa nu castige un candidat al FDGR.

Unguru_Bulan

decat sa vina iara un martalog deala cum a fost condurat….mai bine Astrid Fodor…

Daca din partea FDGR-ului va candida Gerold Hermann, atunci voi vota cu el. Daca vine oricine altcineva din partea FDGR-ului, eu voi vota cu candidatul altui partid.

Martin Bottesch

Transira

De ce cred ca nu va fi dl. Bottesch: pt. ca ar trebui sa se organizeze alegeri pt. presedintia CJ (e vot uninominal). Acest om a iesit cu greu presedinte, a doua sansa pt. un candidat FDGR nu ar mai exista.

D-na Fodor ar avea cateva atuuri, de imagine: femeie, relativ tanara, om de casa al d-lui Iohannis.

Eu nu vad cu ochi prea buni mutarea asta. Sibiul ar avea cel mia mult de suferit si poate si Iohannis. La cum merg lucrurile in Romania, e posibil orice.

Sebi

Eu, paradoxal, l-as vedea in scaunul de primar pe Tudor Chirila, chiar daca e un om care mai si greseste si nu se tunde cum trebuie.

obelix

Incredibil…pacat. Romanii vor ramane mereu romani….