Fritzmann: Saracii sunt lenesi

Asta spune un consilier local FDGR, sefa comisiei sociale. Cea care ar trebui sa vegheze pentru apararea si promovarea intereselor celor sraci sau cu probleme sociale. Dar asa cum am mai scris in Mazemania doamna Fritzmann considera saracii lenesi. Cititi acest interviu din Sibiu Standard. Dupa o astfel de declaratie, intr-o tara civilizata i se cerea DEMISIA! Sa ii fie RUSINE! Habar nu are ce inseamna asistenta sociala, desi a lucrat in domeniu!!

Iata cum incepe interviul:

Reporter: Sibiul are multi saraci?
Mariana Fritzmann: Sunt familii care pot fi catalogate drept sarace, dar, de multe ori, unele nu isi cauta sau pastreaza locul de munca.

R.: Sunt lenesi, cu alte cuvinte?
M.F.: Nu pot folosi aceasta expresie. Dar sunt familii, sot si sotie, in care niciunul din cei doi nu are un loc de munca. Au tot felul de explicatii – ca sunt bolnavi, ca nu isi gasesc un loc de munca, ceea ce nu poate fi adevarat. Iar ca sa beneficiezi de o locuinta, legea prevede sa ai un venit. “

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Sunt o droaie de astfel de specimene care locuiesc cu chirie in locuinte sociale desi au venituri ilicite. Basca, se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie, ducandu-si amarul din alocatiile progeniturilor.
O stim si noi o stiu si edilii. Tot edilii mai stiu ca sunt ca raia: nu-i pot evacua.
Atitudinea mea nu e una cinica, ci una frustranta a cetateanului care isi plateste taxele si impozitele.

saracii sunt “lenesi” pentru ca domnia ei si multi altii din sistem nu ii invata sa fie in alt fel… din pacate sunt atatea probleme generalizate in sistemul social, care tin de functionarea lui si pe care le stim si eu si tu, ca am putea scrie un numar infinit de postari 🙂 ce mi se pare mie mai interesant, e cum declara madame Fritz ca cei care isi depun dosare nu corespund administrativ, drept urmare nu se califica pt locuinte… stau sa ma intreb cine ii consiliaza pe acestia in maldarul de hartii si proceduri?? si cat de transparent… Read more »