Eugen Barbu recidivus

Curios lucru ca odata cu vizitalui Geoana la Sibiu apare in penumbra si Eugen Barbu. Cine este Barbu? Nu scriitorul… ca ala e mort. Barbu, americanul, candidatul PSD de Sibiu la Camera Deputatilor. Ce e curios ca in Sibiu Standard de azi un editorial nesemnat (a se citi semnat de Horatiu Cercel) scrie despre Barbu ca un impostor. Ciudat e ca si Monitorul de Sibiu deschide pe prima pagina tot cu Eugen Barbu impostor. Coincidenta sau ordin PSD de executie a lui Barbu?

Ca de cate ori am scris eu IN campania electorala despre el si imposturile sale nu s-a sesizat nimeni… Arhiva Mazemania sta marturie… de unde se si inspira unii jurnalisti (sau si copiaza informatii fara a da sursa…ca de’ este Romania!)

Căutări:

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

“Coincidenta sau ordin PSD de executie a lui Barbu?” cred ca ai vrut sa scri “ordin PD-L de executie” in loc de PSD. In rest e OK, in sensul ca da, Barbu Americanu’ e un impostor deci e numa’ bun de pus la conducrea tarii – se incadreaza perfect in peisaj.

CONCEFA

ieu stiu din sursele mele dela PSD ca sau suparat Gainari din PSD sibiu ca Barbu “Americanu” afost bagat in seama de Geoana. pacat ca as dori sa vad o schimbare la sibiu. si mai bine un american de cat defectul de bota, cindrea, suditul

Eugen Barbu

One recommendation for Monitor is to stick to agriculture;; I recommendation SHEEP “sa vina cu branza”:>:> As far as MAZEMANIA; do more research!!! good start but you need to have a finish that can’t be challenged. I’ve started reading your blogs in the last view months more often when i am in the states or in Mexico. They are strongly opinionated but not very well support with fact. Don’t get me wrong, your warm but not HOT. As far as Monitor is concerned, I give it two months if Bota still has money left and Sibiu Standard???? well, lets just… Read more »

eugen barbu II

“Engleza pura” inseamna o engleza fara greseli gramaticale monstuoase,ca acelea pe care le faceti dumneavoastra in mesajul de mai sus! (sper sa va satisfaca explicatia). Sa nu mai vorbesc ca nici limba romana n-o stapaniti indeajuns de bine va sa va puteti afirma in viata politica (desi s-au mai vazut analfabeti cu functii, si probabil ca pe asta mizati si dumneavoastra). Daca sunteti asa integru, de ce nu ne povestit de familia dumneavoastra? Parinti, bunici )ca sa nu vorbim de copii)…. Se pare ca aveti o bunica in Avrig, de cand n-ati mai vazut-o? Gurile rele spun ca va e… Read more »

busy

Nu stiu daca ii este rusine cu bunica sa…parerea mea e ca este prea ocupat cu anka’s si noile ei achizitii(a se citi silicoane)ca deh,omul isi protejeaza investitia…si va rog,nu il atacati pt ca a postat in limba engleza,nu a facut-o din topism,omul chiar nu se descurca cu limba romana…

Sinteti toti niste morani

Cel care scrie la commentul “eugen barbu II” esti un incult tu insuti. Domnul barbu a plecat din romania la virsta de 10 ani si a c ontinuat sa vorbeasca romaneste pentru ca a dorit sa se inntoarca acasa cinva, si cred ca vorbeste romaneste mai bine ca multi care au trait in Romania toata viata lor.El cel putin vorbeste 3 limbi( engleza, spaniola si romana) dar tu care ai trait toata viata in Romania scri ca un incult. In legatura cu familia lui este mai bine sa nu te bagi unde nu-ti fierbe oala si sa te uiti la… Read more »

Cred ca mai bine un nou venit dintr-o lume noua ne va aduce si noua ceva nou. este timpul ca in conducerea judetelor si a tarii sa se implice mai multi oameni tineri educati cu experienta in business, ca altfel o sa stam stam in urma altor tari si nu este bine.

Hei CONCEFA cred ca ai multa dreptate. toti gainarii din Sibiu care nu au fost instare sa faca nimic cu viata lor mor de ciuda si arunca cu cuvinte urite(impostor) la cei care au facut cu mult mai mult decit oricare din ei. Nu au pierdut si nu pierd nic o ocazie sa-l denigreze pe barbu cea ce denota ca sint plini de vanin pentru ca ei sint ultima clasa de neputinciosi.