Eugen Mitea se face ca nu stie


Ce curve sunt politicienii aflati in campanie o exprima cel mai bine fostul viceprimar, actual Consilier Local de Sibiu, Eugen Mitea, ce urmareste sa ajunga deputat. La intalnirea de vineri seara organizata de Clubul Economic German cu o parte din candidati pe tema colapsului traficului in Sibiu, discutiile sterile, mi-am permis sa le intrerup cu o intrebare punctuala legata de eficienta reala a sistemului de trafic din Centrul Istoric din perspectiva candidatiilor si problema locurilor de parcare, inclusiv cea a discriminarii locuitorilor din Piata Mica. M-am recomandat de la Asociatia de cartier Centru Istoric Sibiu, lucru stiut de Mitea din sedintele de Consiliu Local unde am depus hartii si am vorbit adesea. (Apropo petitiile locuitorilor din centru nu au mai fost primite de consilierii PDL si FDGR la ultimele intalniri, pe motiv ca asa au decis ei….).

Ce credeti ca au raspuns candidatii? Au dat-o cotita ca nu e o problema ce tine de ei, ca e una locala… Ei dorind sa reprezinte interesele sibienilor… Mitea a mai spus ca daca e o asociatie sa depuna propuneri la Consiliul Local si vor fi luate in seama. Pai bine mai nesimtitule: PNL si FDGR sunt partidele ce nu tin cont de propunerile acestor oameni privind sistemul de trafic facute inca din FEBRUARIE 2008!! Exista o petitie in 10 puncte respinsa de Primaria Sibiu si Consiliul Local din start! Apoi mai vine si Klein, consilierul FDGR sa spuna o tampenie “locuitorii care isi parcheaza in centru masinile in curti au gratis” Minciuna! Platesc 2 lei si asta dupa ce ne-am luptat noi cu voi consilierii sa reduceti la ZERO lei de la 15 lei cat au platit lunar taxa sa intre in propria curte. Abia in prag de alegeri locale s-a dat hotarare de consiliu sa se reduca la 2 lei si asa a ramas. 2 lei nu e gratis domnule consilier, sa fim asa exacti, ca nemtii! Barbu Eugen a venit cu ideea construirii de blocuri de parcari pentru o mie de masini in proximitatea centrului istoric….adica iar cu idei “americane” irealizabile.

Evident cei ce se vor alesi urmaresc sa ajunga la Bucuresti, la ciolan si ii doare in fund de sibieni. Raspunsurile lor de vineri seara au fost mereu abil-evazive si nu au exprimat nimic clar! De altfel din sala au lipsit sibienii de rand. Au fost doar organizatorii, echipele de campanie si presa. Pardon am fost si eu!