Mircea Opris – campanie pe banii statuluiSe vede treaba ca liberalii au o atractie (a se citi nesimtire) spre a-si face publicitate electorala pe banii statului. Dupa cazul lui Mircea Cazan care si-a facut reclama ca director-presedinte Radiocom, institutie de stat, iata un alt liberal candidat la Colegiul 4 pentru deputati in judetul Sibiu, Mircea Opris, care foloseste banii statului in campanie pentru a-si face lui reclama.

Cine este Mircea Opris? Un nimeni, pardon – un necunoscut, dar e numit director la Oficiul Judetean de Consultanta Agricola Sibiu, unde toaca banii statului. Cum? Scoate o fituica pe post de ziar numita Satul sibian pe care o distribuie saptamanal in 4000 de exemplare in satele din colegiul unde el candideaza. Totul pe banii statului roman. Normal ca nu zice in ziarul statului ca el candideaza, dar are grija sa apara in cele 4 pagini ale ziarului de 10 ori cu poza, articole, program electoral mascat si nume! Apoi mai pune un afis, doua prin zona si gata reclama.

Ma mir ca herr Cindrea de la PSD, candidatul favorit al Colegiului 4 deputati nu i-a dat la gioale inca lui Opris pentru marsavia asta. Trebuie precizat ca ziarul Satul sibian editat de institutia condusa de Opris este de obicei lunar, dar pentru campanie e saptamanal.

Căutări: