Barfa: Echipa Adevarul de Seara Sibiu

Deja de ceva vreme se stie ca si la Sibiu se va lansa in jurul datei de 15 februarie Adevarul de Seara, ziar gratuit. Deja a fost lansat in orasele mari. Ideea ziarului este sa vanda Adevarul (editia de dimineata) si sa de-a gratuit Adevarul de Seara. Despre cat de succes va fi reteta in care s-au bagat bani grei…nu stiu. Sincer nu ii dau mai multe sanse ca la Sibianul si ziarele locale ale trustului Media Pro. Dar vom vedea!

In ce priveste echipa de la Sibiu a noului cotidian gratuit: Sebastian David, Adela Mohanu, Dragos Popescu. Vi se par cunoscuti? Sunt echipa ce tocmai a plecat de la Sibianul.

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
cristi

echipa nu e rea.. parerea mea.. sa vedem acum ce produs va fi scos..

Radu Micu

Dar nu am vazut nici un om “de vanzari ” publicitate, fara de care nu se poate. daca ziarul sta in banii de la Bucuresti nu-i prea bine.

NEAGU

Sa veniti seara la biserica de pe MIHAI VITEAZU sa vedeti cum stau coroanele peste noapte insirate afara zic ca treci prin cimitir .
Sau facut sesizari atit la Primarie cit si la Parohie dar ii cam doare in cot.
Sa vedeti imagine placuta de nu iti mai vine sa mori.

marcu nicolae sibianul

ba ziaristul ce ai cu jurnalistii de la sibianul ba daca ai treaba cu un jurnalist de la ziarul sibianu ai treaba cu mine ca vad ca ai jura mare si cred ca trebuie sa mergem la intanta ca furii materiale si poze de la ziarul sibianul si tu ziarul sibiu 100 cred ca mintitii sibieni si dormitii an redactia sibiu 100 si vreau sa ti scot o esire pana la intanta la tribunalu sibiu si daca tu ai pile la lege an istanta mergem la tribunalul din bucurestii si acolo o sami dai esplicatii da cica ziarist si fura… Read more »