Despre alegeri. La rece

Postarea aceasta am scris-o astazi si am sters-o. Acum o rescriu. Nici nu stiu daca va aparea pe net. Poate o sterg iar. Sentimentul dupa aceste alegeri este de scarba accentuata. O scarba de o societate romaneasca plina de coruptie pana la maduva. O societate bolnava si needucata. O societate indobitocita si manipulata grosolan de liderii ei. O societate ce are liderii pe care ii merita. Trist, dar adevarat.

Alegerile prezidentiale, de la campanie pana la ziua votului si a numararii a fost o mare cacialma. O cacialma organizata atent de potentantii Romaniei, fie ei din PSD, PDL sau PNL. Toti sunt o apa si un pamant. Mai rau este ca planul FSN-ului din 1990 de a avea o populatie a Romaniei needucata si bolnava a reusit. Am avut in 2000 de ales intre un comunist si un extremist comunist. In 2004 intre un comunist si un securist. Acum avem de ales din nou intre un comunist si un securist devenit dictator. Acestea sunt alegerile oferite romanilor. Promovate atent pe toate canalele media.

Daca zici PDL sau PSD tot aia este! Aceiasi saltimbanci gata oricand sa de alimbi in cur sefilor locali gen Ariton sau Cindrea sau sefilor nationali. Orice sef e bun de lins la fund daca iti obtine o functie sau o afacere pe banii statului.

Dintre astia doi nu am ce alege. Asa ca nu mai merg la vot in turul 2. Oricum votul meu nu conteaza. Am realizat asta ieri. Degeaba votam. Autobuzele, manipularea, arcanul si toate tehnicile sovietice folosite de PDL si PSD sunt o arma invincibila. Poate ca nu mai este votul o solutie. Nici revolutia nu mai este solutia. Pentru ca o mare masa de romani, cam 70% din cei 55% votanti sunt indobitociti. Merg la vitele la taiere si mugesc de fericire pe drum.

Nici nu mai comentez cum in comunele sibiene, acolo unde erau primari PDL s-a votat Basescu si unde erau PSD s-a votat Geoana ca asa a spus primarul cand le-a dat ajutoarele de la UE…