Am gasit cu cine sa votez

Mi-am propus sa merg la votul pentru prezidentiale, dar eram in dilema cu cine voi vota in primul tur de scrutin. Nu imi place Basescu, Geoana, Antonescu sau Oprescu – acestia fiind considerati favoriti. Ma enerveaza ca Mediafax face votometru doar cu 6 candidati si ii uita pe restul… Sa ne fie clar: sunt 12 candidati oficiali la presedentie. Eu unul voi vota cu un rocker, ce a terminat filosofia, fara licenta, are centura neagra la karate, este un activist civic, a luptat pentru parcul Carol in Bucuresti. Merge la emisiuni cu parul lung, barba, blugi si tricou. Se numeste Remus Cernea si este reprezentantul Partidului Verde.

Daca in Parlamentul European si in multe tari din UE verzii reprezinta o forta, la noi nu ii gasim pe nicaieri, datorita sistemului electoral deficitar. Plus ca la noi, romanii merg cu gloata. Si, desi inselati de 20 de ani, de acelasi tip de politicieni… voteaza tot pe aceiasi!
Eu voi vota Remus Cernea pentru ca este altfel, este TOT ceea ce RESTUL politicienilor nu vor putea fi niciodata. Este sincer in ceea ce face. Chit ca are sanse minime este alegerea mea. Am zis!