Propunerea discriminatorie a lui Cindrea

Deputatul PSD sibian Ioan Cindrea a propus acum cateva saptamani in Parlament ca alocatiile copiilor sa se acorde in functie de veniturile familiei. Schema lui Cindrea a fost azi aprobata in Senat. Camera Deputatilor va avea decizia finala asupra acestei modificari legislative. Acum, de ce este discriminatorie propunerea PSD-istului Cindrea?

Goana dupa populism a pesedeului Cindrea va discrimina copiii din Romania. Unde mai pui ca noua prevedere legislativa va CRESTE bugetul alocatiilor pentru copii. Si stim ca este criza si bani nu mai sunt…

DOVADA acuzatiilor mele: PACTUL INTERNAŢIONAL CU PRIVIRE LA DREPTURILE ECONOMICE, SOCIALE ŞI CULTURALE, semnat de Natiunile Unite si ratificat de Romania in 1974. La articolul 10 alineatul 3 se spune:

“Măsuri speciale de ocrotire şi de asistenţă trebuie luate în favoarea tuturor copiilor şi adolescenţilor, fără nici o discriminare din motive de filiaţiune sau din alte motive.” Asta isi asuma statul roman in 1974 si prevederea este inca in vigoare!

La asta se adauga prevederile articolelor 2 si 3 din Conventia cu privire la drepturile copilului, adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite la 20 noiembrie 1989, republicata in Monitorul Oficial nr. 314 din 13 iunie 2001.