Cindrea castiga mai bine ca profesor

Incredibil! Salariul de deputat al lui Ioan Cindrea, seful PSD Sibiu, este nimic pe langa cel de profesor universitar! Dupa cum se vede din extrasul de mai jos din declaratia de avere a sotiei sale, Amalia (fosta Balasoiu), proaspat numita subprefect de Sibiu, Cindrea Ioan are un venit de peste 150.000 lei anual ca profesor universitar la Universitatea de Stat (autonoma) Lucian Blaga din Sibiu. Sa mai zica unii ca nu se traieste bine la ULBS? Pe langa acest salar, cel de deputat de 70 si ceva de mii este abia jumatate!

Cindrea castiga mai bine ca profesor

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Bine bine, da nu sunt toti profesori universitari! Ca aia castiga chiar foarte bine!

Va rog comentati veniturile familiilor OPREAN , DUSE ,…
Ei sunt in “CRIZA FINANCIARA ” si ULB SIBIU “PROSPERA”!!!
FACULTATEA DE DREPT NU MAI ARE ACREDITARE!!! PRORECTORUL BACACI SE OCUPA NUMAI SA ACOPERA FURTURILE CONDUCERII ULB SIBIU!!!CONDUCEREA ESTE URMARITA PENAL PENTRU CORUPTIE!!!!DACA DORITI AMANUNTE si DOCUMENTE JUSTIFICATIVE SA-MI SCRIETI PE ADRESA DE e-mail PRECIZATA.

IA VEDETI FAMILIILE OPREAN , DUSE , etc. …!!!

La universitatea Lucian Blaga din sibiu , ca puncte slabe s-a retinut învinuirea a 13 persoane din conducerea universitats-a retinut ca un punct negativ faptul ca exista „deschise” procese penale împotriva a 13 persoane (constantin oprean , dan maniu duse , alexandu bacaci , vasile motoc ,…)pentru fapte de coruptie. în realitate este vorba de o reclamatie a rectorului constantin oprean si profesorului alexandru bacaci, ambii sanctionati pentru abateri de la normele comportamentului academic, primului , adica rectorului oprean , urmand sa-i fie desfacut si contractul de munca pentru plagiat. demersurile acestora sunt de rea credinta. sanctionarea lor s-a facut… Read more »

Specializari ilegale, sute de miliarde incasate ilegal Conform informatiilor detinute in prezent, prof. univ. dr. ing Constantin Oprean, rector ULBS, este fratele lui Mircea Oprea, sotul lui Zoe Ceausescu, un om cu mare influenta in Sibiu si nu numai. Rabdarea cadrelor didactice privind abuzurile savarsite de rectorul Oprean a ajuns la limita si nu vor sa-si mai continue activitatea intr-o universitate acuzata de nenumarate ilegalitati. In urma cu doi ani, cotidianul Gandul aduce din nou in atentia publica alte ilegalitati ale rectorului Constantin Oprea si alte cadre didactice din universitatea sibiana. In luna martie 2007, cotidianul Gandul scria: “Universitatea din… Read more »

bj

lasa mi si mie te rog o adresa de mail…sa vb despre ce ai povestit aici