A inceput razboiul la Sibiu!

Ziarele vuiesc azi de acuzatiile la adresa candidatului PD-L la functia de director al Directie de Cultura Sibiu, Dan Nanu. Acesta a fost acuzat ca a copiat la examen printr-un email trimis de o ziarista, in fapt purtatoare de cuvant FDGR, Hannelore Baier. Acum toti stim ca toate aceste concursuri de director sunt aranjate politic in Romania. Ca dovada s-au prezentat trei candidati politici: unul PD-L, unul PSD si unul FDGR. Normal ca Guvernul PD-L + PSD isi imparte deja toate functiile din tara. FDGR insa nu vrea sa rateze nicio institutie de la Sibiu.

Daca Dan Nanu a copiat – sa fie anulat examenul sau. Dar atunci sa fie dati afara pentru copiere la examen TOTI directorii de insitutii publice din Sibiu si restul Romaniei din ultimii 19 ani – pentru ca toti au copiat! Cine nu stie TOATE examenele pe post sunt aranjate. De asemenea sa ne explice Herr Iohannis cum l-a anagajat pe noul sef Urbana cu sau fara concurs (care concurs?!?!).

A inceput razboiul la Sibiu! Astept numirea prefectului PD-L ca sa fie lupta in toata regula. Ne asteapta un an interesant, plin de dezvaluiri!

UPDATE 1: Sibian.ro relateaza ca reportajul de pe Realitatea Tv Sibiu pe acest subiect a fost scos de pe internet dupa cateva ore.

9
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Nu este razboi, este un prim efect al politicilor care vor urma la Sibiu in perioada urmatoare. Megalomanul iese la atac, devine jucator pe fata, fara menajamente. Dan Nanu l-a contrat public si in Consiliul Local si in afara Consiliului. Acum este muscat de cateii slugarnici care au descoperit cea mai mare fapta de coruptie din Sibiul ultimilor 8 ani. Spre rusinea noastra, Nanu s-a comportat lamentabil!
Dan Tomozei

care era reprezentantul FDGR si care al PSD. eu ii cunosc pe toti trei si pe ceilalti nu ii stiam de aparteneta politica. oricum situatia este lamentabila. Dan Nanu stia subiectele dinainte, se vorbise cu comisia, putea macar sa o faca servita nu sa copieze acolo asa aiurea cum a facut.

Cristian

stimate domnule administrator, ti-au mai spus-o si altii inainte si iti mai spun si eu inca o data: nu mai vorbi asa dupa ureche, ci mai intai informeazate exact pentu ca altfel te faci de ras , ca si in cazul de fata. Daca tu imi aduci mie un singur argument- 100% valabil – ca al treilea candidat, Szatmari este sustinut de FDGR, eu il mananc. Dar nu o sa ai, asa ca mai bine taci. Il cunosc bu bine, foarte bine pe Szatmari si pot sa iti jur, unde vrei tu ca este apolitic si nici macar simpatizant cu… Read more »

1. Sunt dezamagit de o o parte a celor care au preluat stirea… Se practica dezinformarea pe surse privind apartenenta mea politica si scopul “stapanilor”. Nu sunt nici in PSD sau FDGR cum se afirma “din surse”. Se uita tocmai esentialul: Dan Nanu fost prins ca la carte, de secretarul comisiei si confirmat de seful comisiei, ambii de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Nu as vrea sa fiu in locul lor acum, probabil ca au telefoanele incinse. Am semnalat presei. Pentru unii asta este un denunt, or opinia publica nu place pe denuntatorii. Eu am considerat ca fac un… Read more »