A inceput razboiul la Sibiu!

Ziarele vuiesc azi de acuzatiile la adresa candidatului PD-L la functia de director al Directie de Cultura Sibiu, Dan Nanu. Acesta a fost acuzat ca a copiat la examen printr-un email trimis de o ziarista, in fapt purtatoare de cuvant FDGR, Hannelore Baier. Acum toti stim ca toate aceste concursuri de director sunt aranjate politic in Romania. Ca dovada s-au prezentat trei candidati politici: unul PD-L, unul PSD si unul FDGR. Normal ca Guvernul PD-L + PSD isi imparte deja toate functiile din tara. FDGR insa nu vrea sa rateze nicio institutie de la Sibiu.

Daca Dan Nanu a copiat – sa fie anulat examenul sau. Dar atunci sa fie dati afara pentru copiere la examen TOTI directorii de insitutii publice din Sibiu si restul Romaniei din ultimii 19 ani – pentru ca toti au copiat! Cine nu stie TOATE examenele pe post sunt aranjate. De asemenea sa ne explice Herr Iohannis cum l-a anagajat pe noul sef Urbana cu sau fara concurs (care concurs?!?!).

A inceput razboiul la Sibiu! Astept numirea prefectului PD-L ca sa fie lupta in toata regula. Ne asteapta un an interesant, plin de dezvaluiri!

UPDATE 1: Sibian.ro relateaza ca reportajul de pe Realitatea Tv Sibiu pe acest subiect a fost scos de pe internet dupa cateva ore.