Viceprimarul Popa isi asfalteaza strada

Pe una din cele 5 strazi anuntate de Primarie ca vor fi asfaltate viceprimarul PNL Virgil Popa are doua case. E vorba de strada Litovoi Voda. Anul trcut alte strazi unde domnul viceprimar avea blocuri construite au fost asfaltate. La mai mare! Ca pe vremea lui Ceausescu: daca stateai pe strada cu prim-secretarul sau alt stab al vremii aveai toate sansele sa iti fie asfaltata strada. Altfel…. la anul si la multi anI!

Căutări:

12
Lasă un răspuns

12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

Călin, tu ai trecut vreodată pe Litovoi? Jale e un cuvânt prea mic pentru starea ei. De fiecare când trec pe acolo – adică des – mă rog să ajung cu maşina întreagă în partea cealaltă. Strada aia chiar are nevoie de asfaltare, fără glumă!

De acord cu Adela. De 15 ani ma intreb cand o sa renunte la plombarea acelei strazi si o s-o faca cap coada. Daca se apuca de ea acum 5 ani cand la fel era la primarie domn’ Popa poate mi-as fi pus intrebarea de ce tocmai strada aia dar acum dupa ce sunt o gramada de strazi asfaltate in Sibiu chiar nu mai vad nici o legatura ca sta cutare sau cutare.

adela, rhodos… strada bieltz e promisa de vreo 7 ani ptr asfaltare! nu exagere, in fiecare campanie johannis a promis asfaltarea si…nimic. in plus, in ultimii doi ani au aparut o groaza de articole (in special in tribuna) in care se anunta asfaltarea strazii. de 2 ani! peste 20 de articole! in toamna a aparut acelasi articol in toate ziarele. in iarna iarasi de vreo 2-3 ori. acum… nimic. iar nu mai e in lista. pe pariu ca in urmatoarea luna va fi iar anuntata asfaltarea. jaleeee.

Tudor: si centura ni se promite in fiecare an :))))))

ioana frunzescu

Dincolo de podul garii s-a asfaltat in campania pentru postul de primar, dar doar o strada- Serpuita.Cum s-a terminat campania, s-au retras utilajele.Sefii de lucrari, cei care monitorizau lucrarile au spus ca alte strazi din zona-ana Ipatescu, Muncii etc figureaza ca asfaltate.Aceste strazi au gropi si nisip pe ele….A fost un exemplu…Cu siguranta inutilsi nebagat in seama.Asta e…Stim despre ce e vorba….

Fabi

In primul rand: nu stiu unde stai tudor…dar acum 5 ani treceam aproape zilnic pe bieltz si se circula normal. In al doilea rand (pentru adela si rhodos): stau in acelasi bloc de 20 de ani, strada din fata blocului si o foarte mare parte a zonei inconjuratore nu a fost asfaltata vreodata. Nu se pune problema de plombare. Pe strada a fost aruncat cam o data la cativa ani moloz de alte constructii renovari sa nu fie prea exagerat cu baltile si namolul, dar asta pentru datorita pilelor unor vecini. La un moment dat in fata blocului 104 era… Read more »

Calin, eu iti propun alta chestie daca tot ai adus discutia despre strazi. Hai sa vedem ce strazi mai trebe asfaltate. Fa o lista cu ajutorul blogului. Suntem toti constienti ca nu se vor rezolva toate problemele intr-un an. Eu sunt de parere ca atata timp cat se vorbeste de refacutul a 20-30 de strazi intr-un an e inca bine. Incet incet se fac toate. Nu ma bag la comparatii cu alte orase ca nu e cazul. 15 ani in Sibiu nu s-a reparat nici macar o strada de la fundatie si ne-am tot schimbat administratiile. Buna rea cum e… Read more »

Fabi

Strazi neasfaltate: o parte din Tg. Cailor, o mare parte din “marmelada”, cateva strazi prin zona Parcul Mortii : Gen. Balan, I.L. Caragiale si altele apropiate. Cateva din Turnisor nu stiu daca sunt asfaltate, dar acum cativa ani nu erau: Toparceanu, o parte din Zavoi, Stavilarului, Seceratoarelor, Semenatoarelor.

De astea stiu eu.

Fabi

Am uitat sa pomenesc de aproape toata zona din turnisor cuprinsa intre Mc. Donalds si ieserea din oras. O mare parte din strazile de acolo nu stun asfaltate (sau cel putin asta era situatia acum 2 ani).

Corectez: Strada Semanatoarelor este proaspat asfaltata. Sapata din temelii si a inceput iarna cu asfalt pe ea 😉 Deci lucrarile de asfaltare au inceput si in Turnisor.

ELI

SE REPARA BILTZU!!SA VEDEM CAND VA FI GATA !?DAR CE E FOARTE CARAGHIOS E CA AU VENIT CU UN METRU SI IN SUS PE TOPIRCEANU!!DE CE NUMAI ATAT DOMNILOR ??SI STRADA ASTA E UN DEZASTRU!!!MAI VENITI D 100DE ORI CU UTILAJELE PENTRU FIECARE PETEC RAMAS!!!!?CE NU POT EU INTELEGE E DE CE NU ASFALTATI UN CARTIER DE LA CAP LA COADA !!O SUTA DE SOSELE INCEPUTE !!CHIAR NU MERITAM TOTI PLATITORII DE IMPOZITE SA VINA CIVILIZATIA SI PE STRADA NOASTRA!!??MAI ASTEPTAM ;POATE :::POATE!!!